Osman Akdoğan

Osman Akdoğan

Bu Dostluk Unutulmaz

Bu Dostluk Unutulmaz

İlk göz ağrım ve benim için her zaman ayrı bir önemi olacak gazetem Habervaktim’e veda vakti geldi. Artık farklı bir kurumda ülkeme ve milletime hizmet etmeye devam edeceğim. 
Ama ne Habervaktim’i ne de mesai arkadaşlarımı asla unutmayacağım. Habervaktim’in benim gönlümdeki yeri her zaman farklı olacak. 
Üniversiteyi bitirip vatani görevimi tamamlamamın ardından gözümü ilk açtığım yerdir Habervaktim. Gazetecilik mesleğinde bana çok iyi deneyimler kazandıran yerdir Habervaktim. Unutulmayacak pek çok anımın olduğu yerdir Habervaktim. Her zaman övgüyle bahsedeceğim yerdir Habervaktim. Benim açımdan hiçbir zaman yeri dolmayacak yerdir Habervaktim. 
Manşet manşet hatıralarımı sakladığım gazetem Habervaktim ile yollarımı ayırmamdan büyük üzüntü duyuyorum. Artık aktif gazetecilik yapmayacağım ama kalbim ve ruhum her zaman mesleğim için atacak. Yine nereye bakarsam bakayım gözüm haber arayacak ve kalbim haber bulma ümidi ile atacak. 
İnsan çok sever de ayrılmak istemez ya, ben de aynı o duyguları yaşıyorum. Ayrılmak istemiyorum ama farklı bir kurumda daha iyi işlere imza atmak için gitmemin gerekliliğine de inanıyorum.  
Efsane Habervaktim kadrosu hakkında da birkaç şey yazmasam olmaz herhalde…
-Patronumuz ancak bize hiçbir zaman bir patron olduğunu hissettirmeyen İlhan Coşkun ağabeyimizden bahsetmek istiyorum. Çalışanına asla kibirlik taslamayan, çalışanını küçük görmeyen, hiçbir zaman çalışanına yüksek sesle bağırmayan, iyi niyetli, sevecen birisidir. 
-Genel Yayın Yönetmenimiz Fatih Akkaya… tecrübesinden her zaman istifade ettiğim ve bana mesleği öğreten, hatalarımızda bize yol yordam gösteren gazetecilerin kralı birisidir.  
-Reklam servisimizde çalışan Adem Orman ağabeyimin kalbimdeki yeri ise her zaman farklı olacaktır. Kendisini bir mesai arkadaşı olarak değil bir ağabey olarak görmüşümdür. Kendisi ile kilometrelerce yol gittik. Başkent’te çalınmadık kapı bırakmadık. Kendine iyi bak Adem ağabey…
-Yazı İşleri Müdürümüz İsa Orman… bizim işlerimize koşan, kalbinde gram kötülük barındırmayan, dost canlısı bir insandır. 
-Haber Müdürümüz Serhan Yetkinşekerci… aynı fakülteden mezun olduğum arkadaşım, kıvrak zekasına inandığım, gelecek vaat eden ve kendisini daha iyi yerlerde görmek istediğim birisidir.   
-Tasarımcımız Ali Güngör… sevecen, dost canlısı, samimi, delikanlı, sözünün arkasından duran yiğit bir kardeşimdir. 
-Tasarımcımız Süleyman Selçuk Yıldırım… becerikli, akl-ı selim hareket eden, iyi niyetli, başarılı, dürüst bir kardeşimdir. 
-Muhabir arkadaşımız Hakan Şahin… eğitim konusunda kendisini yetiştirmeye ant içmiş, hayalleri olan, kendisi ile yolların tozunu kaldırdığımız kardeşimdir. 
-Muhabir arkadaşım İbrahim Ethem Ünal… spor alanında büyük bir gelecek vat eden, kısa süre önce tanışmamıza rağmen sıcak kanlılığı ve samimiliği ile kendisini sevdiren değerli bir kardeşimdir. 
-Son olarak bizim iyi bir iş yerinde çalışmamız için saçını süpürge eden enfes yemekleri usta aşçıları aratmayan Hatice ablamızı da unutmayalım. 
Bilmeden de gönlünü kırdığım biri varsa hakkını helal etsin. Allah’a emanet olun.  
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR