Emrah ÖZCAN

Emrah ÖZCAN

Veda Yazısı

Veda Yazısı

Sevgili okurlar, 5 yılı aşkın bir süredir gerek haberlerimle gerek köşe yazılarımla sizlerin sesi olmaya çalıştım. Gazetecilikte en zor olan veda yazısı yazmaktır. Hele de yıllarca birlikte olduğun okurlara,  çalıştığın kuruma veda etmek bir hayli zordur. 

Dün gibi hatırlıyorum İlksayfa'ya ilk başladığım günü. İlk duyguyu, ilk heyecanı, ilk haberi... Zaman çok çabuk geçiyor. Ankara'nın en iyi gazetesinde meslek hayatına başlamak benim için çok heyecan verici ve büyük bir işti. Umarım bu işin üstesinden gelebilmişimdir. 

Meslek hayatıma başka bir kurumda devam etme kararı aldım. Bu yüzden aranızdan ayrılıyorum. Birlikte çok güzel işlere imza attık. İlksayfa için bu son köşe yazım. Umarım hayatımın bir yerinde tekrar bir araya geliriz. Her veda bir başlangıçtır. Bir işe başlamak nasıl zorsa, bitirmek de bir o kadar zor. Lafı uzatmayacağım, vedalar kısa olur derler. Yıllarca birlikte çalıştığım mesai arkadaşlarıma, bana güvendikleri için ve hiç bir zaman desteklerini esirgemedikleri için değerli yöneticilerime ve siz sevgili okurlara teşekkür ederim. Birlikte çok güzel işler yaptık. Burada çalışma hayatına devam eden arkadaşlarımın da daha güzel işler yapacağından şüphem yok. Sizleri özleyeceğim. Hoşçakalın...
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR