Feyzullah Doğru

Feyzullah Doğru

Bu milletin yeniden dirilişini engelleyemeyeceksiniz!

Bu milletin yeniden dirilişini engelleyemeyeceksiniz!

15 Temmuz’dan sonra taşlar yerine oturmaya başladı. Türkiye’yi hem içeride hem de dışarıda tehdit eden FETÖ’cüler soluğu hemen işbirlikçileri olan dış güçlerin yanında aldı. 
Türkiye içinde operasyon yapma imkanı bulamayan hain yapı Türkiye’yi karalama kampanyası başlattı. Türkiye’deki cephesi çöken terör örgütünün sadece elinde bu kozu kaldı. 
Şimdilik dış güçlerin yardımıyla bunu çok iyi yaptıkları ortada ancak unuttukları bir şey var ki bu millet bu topraklar üzerinde oynanacak tüm oyunları bozacak kudrete sahiptir.
Dünyanın neresinde giderseniz gidin Türkiye karşıtı yapıların tamamı içerisinde bu hain terör örgütü üyelerini bulabiliyorsunuz. Tüm ülkelerin istihbarat ülkelerine çalıştıklarını görüyoruz.
Türkiye içinde artık yaprak dahi oynatamayacaklarını anlayan terör örgütünün kripto yapılanmaları ‘muhalif’ kavram oyunun bozulmasıyla birlikte arkasında bulunan devletlerin sahaya indiğini çok okuyoruz.
FETÖ’nün arkasında olanlar bugün PKK’nın ve alfabetik olarak diğer uzantılarını da desteklediğini görüyoruz. Farkında mısın FETÖ ve PKK bir anda iç tehdit olmaktan çıkıp dış tehdide dönüştü. 

Bu iki terör örgütünün ortak hedefi aynı. Dönemin içinde bulunduğu zamana bakacak olursak ikisinin de ne söylemlerinde ne de taktiklerinde farklık var. 16 Nisan’a kadar ‘Evet’ çıkmaması adına var güçleriyle saldıracaklar. 15 Temmuz’u planlayanlara karşı her an tetikte olmalıyız. Bu terör örgütlerinin 16 Nisan’da “Hayır” çıkması durumda umutları bir nebze daha yeşerecek. Şöyle uzaktan bakacak olursak, 16 Nisan’da ‘Hayır’ çıkması, 15 Temmuz’da başarılı olamayan darbe girişiminin sanki gerçekleşmiş havası oluşturacağına kesin gözüyle bakıyorum. Terör örgütlerinin oluşturduğu bu cepheye karşı bu milletin öz evlatları gereken cevabı gerektiği gibi 15 Temmuz gecesinde gösterdikleri azim ve kararlılıkla gösterecektir. 
Türkiye’nin bilinmez bir girdaba çekilmesine asla izin verilmeyecektir. FETÖ’sü, PKK’sı, DEAŞ’ı ve tüm iş birlikçileri neyi denerlerse denesinler, ne yaparlarsa yapsınlar bu milletin yeniden dirilişini engelleyemeyeceksiniz!
16 Temmuz sabahı darbecileri yakalayan komutan ne diyordu: “Bu saatten sonra canını düşünen soysuz köpektir. Yeter ki vatan sağolsun. Ya devlet başa, ya kuğun leşe”
Şuan içinde bulunduğumuz durum komutanın bu sözleri kadar açık ve nettir. Bilmem anlatabildim mi?..


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR