Soner Cengiz

Soner Cengiz

Fenerbahçe

Fenerbahçe

 

        Konyaspor Fenerbahçe maçı arada gitti geldi, Fenerbahçe istediğini aldı ama kimseyi tatmin etmedi ne futboluyla ne de futbolcuların istek ve arzusuyla yine tat vermedi.

      Konyaspor kendi evinde 14 ay sonra yenilgiyi penaltıdan yediği golle tattı seyirci yine muhteşemdi bu yenilgiyle Konyaspor 10 puanla 9.sırada kaldı Fenerbahçe aldığı 3 puanla puanını 12 yapıp 5. Sıraya yükseldi ve biraz da olsa nefes aldı ama sular duruldu mu hayır!!! yalnız bu puanlara Fenerbehçe’lilerden daha çok Galatasaray ve Beşiktaşlılar sevindi çünkü Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe’nin başından gitmesini istemiyorlar bir insan ancak çok sevdiğini iddia ettiğine bu kadar zarar verebilir.

     Tabi kötü gidişin sonu Aziz Başkanın başkanlıktan gidişi olabilirdi. Aziz başkan giderse başkan adayı olduğunu açıklayan Ali Koç ve onu destekleyeceğini söyleyen Saaddettin Saran Fenerbahçe’yi uçurur bu da rakiplerin işine gelmez. Ayı balasını döverek severmiş Aziz Başkanda Fenerbehçe’yi çok seviyor ama düştüğü durum onu rahatsız etmiyor ve hala aday olabileceğini söylüyor, olursa da yine alır çünkü maalesef siyasi partilerin yönetimleri… gerçek partilileri değil de kendilerine oy verecekleri delegeleri yaparlar aynı onun gibi takımlarda da aynı şeyler var                   

     Fenerbahçe bu ülkenin önemli bir değeridir ve bu değerin başarıları ülkenin başarısıdır.

     Ziraat kupası Galatasaray Dersimspor maçı sonucu belli bir maçtı öylede oldu Galatasaray’da kadroya giremeyenlerin yer aldığı maçta güzellikler vardı en güzeli de Galatasaray’lı taraftarların Dersimspor ve sporcularına sahip çıkmasıydı. Bu ülkenin her karışında yaşayan insan’lar bu ülkenin değeridir ve sahip çıkılmalıdır, öylede oldu vatan’ımızın bütünlüğü için ayrımcılık yapılmadığı için teşekkürler Galatasaray taraftarına teşekkürler duyarlı insanımıza.

    Dersimspor’lu sporcularımıza da centilmence oynadıkları maçı çirkinliğe gitmeden elinden geleni yaptığı için, gurbette kendi takımını destekleyen Dersim’lilere onlara da ayrıca teşekkür ediyorum.

       Şunu unutmamak lazım batısıyla doğusu ,güneyi ve kuzeyiyle bu vatan topraklarında yaşayan herkes bu vatanın evlad’ıdır ayrımcılık olmamalıdır, sporda bunları herkese göstermenin en güzel yoludur…

       Sağlıcakla kalın…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR