Soner Cengiz

Soner Cengiz

GURUR DUYDUM

GURUR DUYDUM


  Bu hafta sonu Batıkent semt sahasında Doğanspor başkanlığını yaptığım Pidosan Yahyalar Spor  2. U19 maçı vardı. Erkenden sahaya gittim çünkü Batıkent semt sahası yeni hizmete girmişti tesisin eski hali gözümün önündeydi. Tesisin tribünlerini görür görmez sevindim, çünkü betonda oturup çok maç izlediğim bir tesisti.
  Batıkent sahası koltuklar yapılmıştı sahanın zemini daha tam oturmamış fakat güzel görünüyordu. Soyunma odalarına girdiğimde hevesim ve sevincim daha da arttı pırıl pırıl odalar her şey  mükemmel kulüplere verilen odalar süper her şey beklediklerimizden daha güzeldi. Ben siyasetçi değilim spor adamıyım spor sevdalısı ANKARA sevdalısı bir kişiyim o yüzden  partisi hangi görüşten olduğu ilgilendirmeyen ,sadece yapılan hizmete bakan biri olarak Yenimahalle ANKARA amatörlerine bu stadı hediye eden Yenimahalle Belediye Başkanı Sayın Fethi Yaşar Bey ve emeği geçen herkese Ankara'daki amatör  spor adamları ve sporcuları adına teşekkür ediyorum fakat bu tesislerin çoğalması gerektiğini düşünerek her semte bir tesis yapılmasını bütün belediyelerimizden bekliyoruz. Yenimahalle’mizde devamını bekliyoruz.
  Yalnız Batıkent’te gördüğüm bir yanlışı da söylemeden geçemeyeceğim tribün tarafındaki direklerin bir sporcumuza zarar verilmeden sökülmesini yetkililerden rica ediyorum. Bir rica da sporcu ve yöneticilerimize yapmak istiyorum. O statları yapmak belediyelere korumak ise bizlere düşüyor. Lütfen tesislerimizi koruyalım temiz ve dikkatli olalım yenilginin hırsını tesislerden çıkarmayalım. Zor buluyoruz koruyalım kollayalım çünkü bu tesisleri bizim için yapılıyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR