Abdulkerim SOLAK

Abdulkerim SOLAK

Hiçbir güç milletimin bütünlüğünü bozamaz

Hiçbir güç milletimin bütünlüğünü bozamaz

15 Temmuz hain darbe gecesini ele alacak olursak; milletin, devletin ve bayrağın egemenliği hakkında daha çok bilgi sahibi olmamız gerekecek. Zaten Türkiye coğrafi olarak yarım ada şeklini alırken, terör örgütleri ve düşman ülkeler tarafından kuşatılmış bir ada konumunda bulunuyor. Kardak adalarında Yunanistan, Kırım'dan öte Rusya'nın çalkantılı ilişkisi, İran'ın ben özgürüm tavırları, PKK'nın hainliği, DEAŞ ve YPG'nin acımasızlığı olarak karşımıza çıkarken tüm bu sıraladıklarım aslında birer tezgah.
Farkında olamadık deme gibi bir lüksümüz yok zaten. Şimdi birde Amerika Birleşik Devletleri'nin keyfine kaldık FETÖ'nün teslim edilmesi için ancak bilindiği gibi Türkiye ile adeta dalga geçiliyor. Yunanistan bile 8 darbeciye VİP hizmet sunarken, ABD'nin FETÖ'yü vermesi biraz zor gibi görünüyor.
Günlük çıkan gazetelerden, dergilerden ve yazılıp, çizilenler incelendiğinde ortaya çıkan bir manzara var ki tam adı karmaşıklar yığınağı olarak tanıtılabiliyor. Diğer yandan Türkiye'nin bütünlüğüne kast eden terör örgütleri ve üyeleri bu yaptıkları yalan, sahte hizmetler içerisinde bir gün FETÖ'cüler gibi boğularak, DEAŞ'lılar gibi her gün gebererek, PKK'lılar gibi ağlayarak teslim olacaklar. Ama ilahi adalet onları karşılayacak ve büyük bir tokat atarak büyük bir hezimet ile sarsacak.
Allah'ın adaleti ile yaşadığımız şu Dünya'da Allah insana iyiliği, adaleti, hakkın aranmasını ve zalimlerin korkak yaşayışlarını dinlemeyi nasip etsin inşAllah.
Ben yalnızca Türkün, Türkten başka dostu yokmuş ama Türkün; yüzlerce, binlerce düşmanı varken İslam'ı benimsemiş Müslüman insanları varmış dedirtecek olan Allah'a sığınırım ve yalnızca o'na kulluk ederim...
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR