Osman Akdoğan

Osman Akdoğan

Kimsenin ahı kimsede kalmaz!

Kimsenin ahı kimsede kalmaz!

Filistin'de yine bir insanlık dramı yaşanıyor hem de tüm dünyanın gözü önünde...
***
Ortadoğu'yu kana bulamaktan çekinmeyen Amerika ile İsrail ortalaşa bir katliam daha yaptı hem de bu mübarek günlerde!
***
İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu 59 Filistinli şehit oldu, 2 bin 771 Filistinli yaralandı. Üzülerek söylüyorum ki bu sayı daha da artacaktır. 
***
Yine üzülerek söylüyorum ki dünya bu katliama sessiz kalıyor. Kimseden nedense çıt çıkmıyor. Ya Birleşmiş Milletler veya diğer uluslararası kuruluşlar ne yapıyor? Tabi ki de sinek vızıltısı gibi tepkilerin haricinde hiçbir şey!
***
Filistin davasında tek güçlü ses ümmetin hamisi Türkiye'den yükseliyor. Ülkemizdeki her birey bile bu davada bir karınca misali tarafını gösterip tepkisini ortaya koyuyor. Bu onurlu davranıştan dolayı ülkemizin duyarlı insanlarını yürekten kutluyorum.
***
Filistin'de insanlık ölürken neden başka bir devlet tepkisini yeteri kadar  gösteremiyor? İnanın şaşılacak bir şey. Yoksa o ateş kendi kucaklarına düştüğü zaman mı akıllarına gelecek? 
***
Zaman sabretmek, sineye çekmek ya da o yangını izleme zamanı değildir. Zaman Kudüs'ün özgürlüğüne kavuşması için bir damla da olsun su taşıma zamanıdır. Zaman kenetlenme, hep birlikte katillere gün gösterme günüdür. 
Zaman meydanı, işgalcilere bırakmama günüdür. Zaman yetimin, öksüzün hakkını savunma günüdür. Onun için Filistin halkına ve tüm masumların kanını dökenlere karşı durma günüdür. 
***
8 aylık bebeğin kanına girenler elbette helak olacaklardır. Kimsenin ahı kimsede asla kalmayacaktır.  
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR