Abdulkerim SOLAK

Abdulkerim SOLAK

Mansur Yavaş hayırlı olsun

Mansur Yavaş hayırlı olsun

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından 31 Mart 2019 yerel seçimi için Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Mansur Yavaş, hayırlı olsun.

AK Parti adayı Mehmet Özhaseki ve Mansur Yavaş arasında bitmek bilmeyen propagandalar ve çarpıtan anketler nihayet kendini seçim sonucuyla sildi, süpürdü.

Bundan sonra Ankara için iyisini istemek, güzelini söylemek vatandaşlık görevidir diye düşünüyorum. Ki "hizmet" adı altında görevlerin yerine getirilmesi taraftarıyım.

Bundan sonra projeler yapılsın, şikayetler dinlensin ve çözümlerin üretilmesi konusunda Ankara vatandaşları olarak bir bütün karar almış durumdayız.

Mansur Yavaş'ın göreve gelmesi veya gelse bile "hiçbir şey" yapamaz diyenlere bir çift sözüm var.

Talep edilen başka bir parti kazanamadığı için "demokrasiyi çöpe atacak değiliz" bu yüzden sandıktan ne çıkmışsa, halk tercihini nereye yönelik olarak kullanmışsa. Burada konu kapanmalıdır.

Sonuçta mazbatası verilmiş bir Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş var... Hayırlı olsun.
Elbette yapılan ittifak oy oranlarına direkt olarak katkı sağlamıştır ancak seçim öncesi tartışmalarının 31 Mart 2019 sonrasında yeniden ortalığa çıkarılması uygun değildir, olmayacaktır.

Şimdi verilecek olan hizmetlere bakma zamanı. Önümüzde 4,5- 5 yıl kadar uzun bir süreç var. Bu süreçte yaşanacak olan gelişmeleri an be an takip edip Ankara'da neler olup bitecek göreceğiz.

Halk olarak seçilene saygı duymak zorunlu değilse bile her insan vatandaş olarak seçilmiş olana hayırlı olsun diyebilmelidir.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR