Soner Cengiz

Soner Cengiz

Mutluluğun adı ASD

Mutluluğun adı ASD

 

       Namı değer Ankara Sanayii Devleri ligi futbolun sadece sportif bir müsabaka olmadığını güzelliklerle de anılabileceğini gösteren bir oluşum.

      Bende bu oluşumun bir parçası olduğum için çok memnunum Lösev’e yardımla başlayan macera Kars /Sarıkamış, Çanakkale, Konya /Ermenek, Uşak/ Eşme, Kahramanmaraş/ Elbistan ve Gaziantep’ in Nizip ilçesinde 5 köy ve 630 çocukla buluşmayla devam ediyor.

      Gaziantep Nizip projesini geçtiğimiz hafta Cuma günü finalini yaptık. çocuklarla buluşmamız final günüdür bizim için.

      Final günü unutulmaz anılarla sonlandı Adaklı köyünde çocuklarla futbol maçı yaptık, beton zeminde takım elbiseyle yapılan bir maç… ama çocuklarımızın mutluluğu, bizim mutluluğumuz görülmeye değerdi.

       Samet’in “abi haftaya da gelin ne olur biz çok eğlendik” demesi, yıllarca kulaklarımda çınlayacak, mutluluğun sesi, gözlerdeki ışıltılar, görmeye/ görülmeye değerdi.

          Sevgili kardeşim Mustafa Kesen ve diğer köylerine aşık insanların hizmet aşklarını ve misafirperverlik’lerini görmekte ayrı bir mutluluktu.

      Kısacası herkesin bu duyguyu tatmasını ve yaşamasını isterim bizim şuan Gaziantep’ in  ilçesi Nizip’te de bir ailemiz oldu dedelerimiz, abilerimiz, kızlarımız oğullarımız, oldu futbolla güzellikleri bize yaşatan ASD ailesinin vefakar insanlarına teşekkürlerimi bildiririm.

      Sağ olun var olun…

     Turgay Şeren ligi; futbolun diğer yüzü… milyonları arkasına takan diğer bir güzellik… keşke burada da kavgalar çekişmeler olmasa, mücadele ve rekabet sadece sahada kalsa…

BEŞİKTAŞ & TRABZONSPOR

       Beşiktaş maça hızlı başladı ben dahil birçok kişi skorun artacağını düşünürken son zamanlarda kendini toparlamaya başlayan Trabzonspor bu işin kolay olmadığını gösterdi bir gol buldu, fakat devamını getiremedi. Beşiktaş hızlı bulduğu  gollerle 3 puanı hanesine yazdırdı ve sıralamadaki yerini korudu zorlu bir virajı kayıpsız geçti

GALATASARAY &BAŞAKŞEHİR

       Haftanın en önemli maçıydı Galatasaray- Başakşehir maçı. Başakşehir için istikrar için önemli. Galatasaray zorlu iki hafta için iyi bir başlangıç yapması gerekiyordu.

       Galatasaray golü önce bulmasına rağmen gol atma sıkıntısını yine beklendiği gibi yaşadı ve Başakşehir’in iki golüne engel olamadı, Sabri’nin yanında Mehmet Battal çok net bir kafa golüyle beraberlik’i ,Yalçın’la ikinci golü buldu ve liderliğini devam ettirdi ve bulunduğu yerin tesadüf olmadığını kanıtladı.

      Haftayı kayıpla kapayan Galatasaray Fenerbahçe maçına da moralsiz başlayacak ve zaten kazanamadığı Kadıköy de yenilirse moraller daha da düşecek ve sıkıntılı günler geçirecek

FENERBAHÇE & AKHİSAR BELEDİYESPOR

      Fenerbahçe moralli çıktığı maçı kazanarak önümüzdeki hafta derbiye daha da motive ve daha inançlı çıkacak bir aksilik olmazsa burdan da üç puanla ayrılıp çıkışını sürdürecek gibi görünüyor

ANKARAGÜCÜ

      Ankara da ; Etimesgut ,Belediyespor’u yenerek galibiyet serisini sürdürdü ama Çarşamba günü  kendi seyircisi önünde bakalım ne yapacak.

      Bana kalırsa seyircisiz maçlarda rahat olan futbolcular seyirci baskısı altında biraz etkilenebilirler. 

        Kazanacak güç ve kuvvetteler, seyircisiz kazanan Ankaragücü umarım seyircisiyle de bütünleşip bu maçı da kazanır.

       Sağlıcakla kalın…

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR