Osman Akdoğan

Osman Akdoğan

Ne Gerek Var Kutuplaşmaya

Ne Gerek Var Kutuplaşmaya

Türkiye'nin kaderini değiştirecek referanduma son 3 gün kaldı. 
Herkes heyecanlı. Herkes sandıklardan çıkacak sonucu dört gözle bekliyor.
Bu referandumdan çıkacak sonuç sadece 80 milyonu ilgilendirmiyor dünya bile bu referandumu yakından takip ediyor. 

Çünkü dünya güçlü, iri ve diri bir Türkiye istemiyor. Onun için sürekli sinsi senaryolar devreye sokuluyor. İnşallah 16 Nisan'da bu senaryoların hiçbiri tutmayacak. 
Türkiye 2023, 2071 hedeflerine hızlı bir şekilde yürüyecek. 
Benim bu ülkenin bir vatandaşı olarak tek temennim kan vererek kazanılmış ülkemizin daha da büyümesi ve refah bir ortama kavuşması.

16 Nisan akşamı Türkiye için iyi bir sonuç çıkacağına kuşkum yok. Dünyadaki mazlumlar ülkemize umut bağlamış. Türk İslam coğrafyasının hamisi konumundaki Türkiye bu referandumdan güçlü bir şekilde çıkarsa inşallah bizi kimse tutamayacak bunu herkesin bilmesi gerekir. 
Referanduma giderken bu ülkenin farklı düşüncedeki insanları olarak birbirimizi asla kırmamalıyız. Bakıyoruz ki çoğu yerde "evet"- "hayır" kutuplaşmaları yaşanıyor. Bunlara hiç gerek yok. Herkes herkesin düşüncesine saygı göstermesi gerekiyor. 

İnanın düşmanlarımız da bizim kendi vatandaşlarımızla kötü olmamızı istiyor. Devleti ile milleti bütünleşmiş bir Türkiye görmekten korkuyorlar. Güçlü bir Türkiye'den çekiniyorlar. 
Demokrasinin olduğuna gerçekten inanıyorsak lütfen kişisel çıkarlarımızı bir kenara bırakarak iyi bir şekilde düşünelim. Bu süreçte birbirimizi kırmayalım, üzmeyelim. İnsanların kutuplaşması kimseye fayda getirmez. 
Bu noktada siyasilerimize de büyük iş düşüyor. Halkı birbirine yaklaştırmak için elinizden geleni yapmalısınız. 15 Temmuz sonrası oluşan o birlik ruhunu diri tutmak adına ülke ve millet menfaatleri için bunlara ihtiyacımız var. 
***
Pazar günü yapılacak olan referandumda milyonlarca kişi sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar ayakta olacak. O gün büyük bir mesai harcanacak. Türkiye'nin kaderini değiştirecek bu referandumda görev alacak herkese şimdiden kolaylıklar diliyorum. 
17 Nisan'da güçlü bir Türkiye'ye uyanma umudu ile haydi Allah'a emanet olun. 

 


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR