Abdulkerim SOLAK

Abdulkerim SOLAK

Seçimler hepimiz için hayırlı olsun

Seçimler hepimiz için hayırlı olsun

24 Haziran 20187 tarihinde yapılan seçimler hepimiz için hayırlı olsun. Ben bu yazımı sizlere seçimden 4 gün sonra aktarsam bile, 4 gün içerisinde seçmenlerin ve sosyal medyada yer alan paylaşımlarla biraz nabız yokladım.
Aslına bakarsanız, seçimden önce; insanların sosyal medyada ve halk arasında girdikleri polemikler, yaptıkları açıklamalar aslında seçimlerin nasıl bir izlenim ortaya koyduğunu bizlere göstermişti.
Çünkü öyle ki; kendi desteklediği partinin seçmeni olmayanı hain ilan eden yüzlerce insan vardı. Hal böyle olunca birbirine küfür eden, boş ahkam kesin tayfada eksik olmadı.
Bakın bugün seçimlerden tam 4 gün sonrası. Ancak insanlar şunu düşünemiyor. Ulan seçimler bitti biz yapacağımızı  yaptık. Ne oldu şimdi?
Arkadaşlar seçim bitti. Şimdi verilen vaatlerden kimlerin ne kadar faydalanacağı veya hangi hizmetlerin yerine getirileceği. Umarım verdiğiniz oylar hayırlara vesile olacak şekilde sonuçlarda kendine yer bulmuştur.
Bunların haricinde; Türkiye Cumhuriyeti'nin her zaman tek ve özgür kalacağını bilmeniz gerekiyor.
Kimse birbirini yok hain, yok terörist olarak yaftalamamalı. Unutmayın bundan yıllar öncede birbirini yaftalayan insanlar olarak farklı iktidarlar gördünüz ve bugünde farklı iktidar görüyorsunuz. 
O sebeple siyasette dün, dünde kalıyor. Yoksa bunca Bakan'ın, bunca partilinin video kayıtları elbette paylaşılır ve kamuoyunda utandırılır. Sonuçta geçmişte kaldığı için pek itibar görmeyecektir. 
Artık sizlere düşen en büyük görev çıkan sonuca saygı duymak ve Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet devam etmesine yardımcı olacak desteklerini vermenizdir.
Ha iktidara destek verirsiniz vermezsiniz orası pek alakadar etmez kimseyi. Önemli olan Bayrağın rengi.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR