Hakan Şahin

Hakan Şahin

Teşekkürler Türkiye

Teşekkürler Türkiye

15 Temmuz 2016 tarihinde bir destan yazan Türk milleti Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde de tek yürek oldu. Her bir karış toprağı şehitlerin kanı ile sulanmış aziz vatanımıza sahip çıkan milyonlara teşekkür ediyorum. Allah bu vatana ve millete zeval vermesin. 
15 Temmuz FETÖ hain darbe girişiminin yıldönümü münasebetiyle milyonlar tekrar sokaklara akın etti. Hatimlerin okunduğu, hayır duaları ile anılan gecede halkımız her zaman olduğu gibi bu anlamlı günde de üzerine düşeni yapmıştır. Bu bayrak inmeyecek, bu ezan susmayacak diyen kahraman halkımız darbe gecesi nasıl direndiyse tekrardan kararlı duruşunu tüm dünyaya gösterdi. Bu vatanı bölmek isteyen hainlere hiçbir zaman fırsat vermeyen milletimiz kendini bir kez daha kanıtlamıştır. Şanlı tarihinde hiçbir baskıya boyun eğmeyen bu yüce halk bundan sonra da bağımsızlığına kastedecek düşmanlarına kanının son damlasına kadar karşı koyacaktır. Tek yumruk olan Türkiye’nin karşısında duracak bir güç yok. İstanbul’u fetheden komutanın açtığı yolda daima büyüyen ve gelişen Türkiye nerede bir zulüm varsa buna karşı duracak ve zalimlere boyun eğmeyecektir. Tarihte olduğu gibi şimdi ve gelecekte de mazlumların hamisi Türkiye olacaktır. 
Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde İstanbul ve Ankara başta olmak üzere tüm yurtta demokrasi nöbeti için sokaklara döküldük. Yediden yetmişe sokakları dolduran milyonlar vatana olan bağlılığını haykırdı. Teşekkürler Türk milleti. 
Selalar okuyarak halkı sokağa davet eden, vatana, millete ve bayrağa sahip çıkmaya davet eden din görevlilerimiz sizlere de teşekkürler. Allah bu ezanları susturmasın.
15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin yaşandığı gecede sokağa dökülen halka desteklerini esirgemeyen kurum ve kuruluşlar darbenin yıldönümünde de ellerinden geleni yaparak desteklerini sundular. Ankara Halk Ekmek demokrasi nöbetinde bulunan halka simit, poğaça, ayran, su gibi gıda dağıttı. Teşekkürler Ali İlkbahar.
15 Temmuz’da silahların gölgesinde yaralı vatandaşlara acil müdahalelerde bulunan sağlık çalışanları anma gecesinde de desteklerini esirgemedi. Milletin canını emanet ettiği Türk hekimleri ve diğer tüm sağlık personelleri “bu gece ve her gece sağlık nöbetindeyiz” şeklinde mesajlarla güven tazeledi. Bununla birlikte 15 Temmuz gazileri için kan veren sağlıkçılar gerektiğinde canları pahasına görev başında olacaklarını göstermiş oldular. Teşekkürler sağlık personelleri. 
15 Temmuz’un yıldönümü etkinliklerine vatandaşlar rahatça ulaşabilsin diye toplu ulaşımlar ücretsiz yolcu taşıdı. Ulaşımda kolaylık sağlayan belediyelere de teşekkürler. Bununla kalmadı, bazı dolmuşçular da ücretsiz yolcu taşıdı. Onlara da gönülden teşekkür ediyorum. 
Halkın sokaklara döküldüğü FETÖ darbe girişiminin yıldönümünde GSM operatörleri de milletin duruşuna desteklerini sundu ve ücretsiz WİFİ ve konuşma imkanı verdi. Bu millet hiçbir iyiliği unutmaz. Hiçbir hainliği de unutmaz. Hainlerin en ağır şekilde cezalandırılması başta şehit yakınları ve gazilerimiz olmak üzere tüm milletimizi acısını bir nebze de olsa azaltacaktır.  Bu vatan uğruna can veren şehitlerimize ve gazi olan vatandaşlarımıza en büyük teşekkürlerimi sunuyorum. Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın. Müreffeh bir Türkiye için kim her nerede ne yapıyorsa hepsine gönülden teşekkürler.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR