Torbacı Muhtar
Uyuşturucu skandallarının ardı arkası kesilmiyor.
Toplum ağzı açık seyrediyor.
Ülkenin en ünlü GYY’leri, spikerleri, popçuları ve oyuncuları derken şimdi de bir muhtar; torbacı çıktı iyi mi? Hem de Sincan’dan.
Yeni Peçenek Mahallesi Muhtarı Bilal Kaçar’ın uyuşturucudan tutuklanmasının detayları da “yok artık” dedirtiyor.
İhbar üzerine takibe alınan muhtar, bunu anlayınca, yakın köyün camisine saklanıyor. Orada bir süre kalıyor. Sonra cübbe ve sarıkla kamufle olup, dışarı çıkarak kaçmaya çalışırken yakalanıyor.
Ev ve aracında yapılan aramada çok sayıda uyuşturucu çıkıyor, suç ortağı ile birlikte tutuklanıyor.
***
Ulus Gazetesi olarak, Sincan’dan gelen pis kokulara 5 Kasım 2025 tarihli sayımızda “TORBACI KAYNIYOR” başlığıyla manşetten dikkat çekmiştik.
Haberimiz üzerine gazetemizi arayan kimi yetkililer, uyuşturucuyla mücadeleyi tavizsiz sürdürdüklerini anlatmıştı.
Muhtarın uyuşturucudan yakalanması hem “konunun vahametini” hem de “mücadelenin boyutunu” ortaya koyuyor.
İnşallah “mücadele” galip gelir, zehir son bulur.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.