Soner Cengiz

Soner Cengiz

Vay ki vayy

Vay ki vayy

 

      Derbi maç bitti , Galatasaray  beklendiği gibi oynadı ,kaleye gidemedi zaten golcüsü yok ne yaptığını bilmeyen bir teknik direktör kahrolan milyonlarca taraftar işte böyle her sene böyle Galatasaray’lıya yine hüsran Fenerbehçe sezonu 5 incide bitirse de sezonu kurtardı.         

       Galatasaray ı yenmek şampiyonluktan önemli, tabi bu durum Galatasaray ve taraftarı içinde aynı bir sezon bir maçla bitiyor ama polemikleri, kızdırma’lar uzun zaman devam ediyor.

      Tabi ki bunlar futbol’un güzel yanları Fenerbahçe’siz Galatasaray, Galatasaray’sız Fenerbahçe olmaz, olsalar da tadı olmaz.

        Her zamanki gibi Volkan Demirel kendine yakışanı yaptı herkesin şaşırdığı bir an’da  bir derbi maçı hem de rakip takım taraftarı sahadayken kavgasız bitti derken Volkan Demirel her zamanki gibi kendine yakışanı yaptı ve ortalığı gerdi Volkan’a sormak lazım yapısında mı var yoksa birileri mi istiyor böyle davranmasını yoksa spor programlarında çok konuşulan mı olmak istiyor.

      Şunu bilmesi lazım bugün konuşulabilir fakat Türk futbol tarihi Volkan Demirel’i iyi konuşmayacak vukuatı çok hep mi başkaları suçlu acaba, hiç aynaya bakmış mı yaptıklarıyla ilgili

       İyi kaleci olabilirsin, bana göre değilsin ama örnek bir sporcu değilsin “BEN SPORCUNUN ZEKİ ÇEVİK VE AHLAKLISINI SEVERİM” demek ki ATAM her zaman’ki, gibi ileriyi tahmin etmiş uygulasınlar diye söylemiş ,ama maalesef olmuyor ATAM.

      İşte böyle her sene böyle devam edecek, kaldı ki göz önünde olan sporcuların onları örnek alanlara iyi örnek olması gerekmektedir. Şu an göz önünde olanlarsa kötü örnek olmaya devam ediyor, birileri de buna göz yumuyor.

      Maça gelince Fenerbahçe oynaması gerektiği gibi oynadı ve istediği 3 puan’ı rahat bir şekilde aldı. Galatasaray da oynamaması gerektiği gibi oynadı ve hak etmediği 3 puan’ı alamadı, almak içinde gayret etmedi ne futbolcular ne de teknik heyet hiçbir şey yapmadı böyle olunca da her zamanki hüsran yaşandı bu saatten sonrada Galatasaray da olmayan yönetim bir taarruz gerçekleştirmezse seneye de Avrupa kupasını rüyada görür.

     Kısaca 3 puanı alan Fenerbahçe’yi tebrik etmek lazım ilaç gibi bir galibiyet kötü başlangıcın sonu olur bundan sonra zirveyi bırakmaz gibi geliyor

   Beşiktaş yine istediğini aldı ve zirve yarışına devam etti istikrar bozulmadığı gibi her geçen gün daha iyi oynamaya başladı skor olarak zorlansalar da önümüzdeki maçlarda skorları da artıracaklar gibi gözüküyor.

     Başakşehir tam gaz devam işin sonu şampiyonluk olabilir futbolun baronları izin verirlerse

     Sağlıcakla kalın 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR