Akyurt Belediyesi'nden Afrin'e destek

Akyurt Belediyesi'nden Afrin'e destek

Akyurt Belediyesi, Afrin’deki Zeytindalı Harekatı’nda şehit olan kahraman Mehmetçikler için Cuma namazından önce Mevlid-i Şerif okutacak. Seyyid Burhaneddin Camii'nde düzenlenecek program sonrası vatandaşlara şanlı Türk Bayrağı verilecek.

Akyurt Belediyesi, Afrin’deki Zeytindalı Harekatı’nda şehit olan kahraman Mehmetçikler için Mevlid-i Şerif okutacak. Bugün Cuma namazından önce ilçedeki 3 bin kişilik Seyyid Burhaneddin Camii'nde düzenlenecek programda Afrin'de teröristlere göz açtırmayan Mehmetçiğin muzaffer olması için de hep bir ağızdan dua edilecek. Mevlid-i Şerif programına katılan vatandaşlara şanlı Türk Bayrağı verilecek. 

“HER AN DUA HER YER TÜRK BAYRAĞI’’

whatsapp-image-2018-02-21-at-14.24.10.jpeg

Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş programa ilişkin yayınladığı bir mesajda,  “Kahraman askerlerimizin uğrunda can verdikleri bayrağımızı şehrimizin her yerinde dalgalandırmak için binlerce Türk Bayrağı dağıtımı yapıyor, rengini şehitlerimizin kanından alan, milletimizi temsil eden, gurur duyduğumuz şanlı bayrağımız ile ilçemizden tüm dünyaya birlik mesajı veriyoruz.
Dini ve milli konularda her zaman hassas olan siz değerli hemşerilerimin bu kıymetli bayrağı evinizin, iş yerinizin en güzel yerine asarak dalgalandırmanızdan 
mutluluk duyacağız.” İfadelerini kullandı. 

Feyzullah DOĞRU/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.