İrfan Nurol Acar

İrfan Nurol Acar

Ali Koç’un İnadı!

Ali Koç’un İnadı!

Türk futbolunda kaos bitmiyor. Bugünkü konumuz Fenerbahçe’nin olağanüstü kongresi ve Ali Koç’un Süper Kupa inadı olacak.

Yine kaos, yine biz. Türk futbolu ne zaman selamete ulaşacak gerçekten bilemiyorum artık. Her gün, hatta her dakika bir şey olma ihtimali var. Brezilya dizilerini geçmiş bulunmaktayız. Hatta saçmalıklar konusunda Hint filmleriyle bile yarışabilir hale geldik.

Önce olaylı Trabzonspor- Fenerbahçe maçı, şimdi de Süper Kupa kaosu. Fenerbahçe, Süper Kupa Finali’ne U-19 takımıyla çıkacak. Bunun sebebi olarak da yabancı hakem isteği ve takvimin sıkışık olması gösterildi.

Ali Koç’un ‘Radikal kararlar alacağız’ diye ifade ettiği konu gerçekten bu muydu? Yaptığı bu şey tamamen daha da kötüye gitmekten başka bir şey katmayacak.

Ezeli rakibine bedavadan kupa vereceksin. Üstelik tarihi bir hezimet de olabilir. Yıllar sonra bu hezimet ‘Fenerbahçe U-19 takımıyla çıktı’ diye konuşulmayacak. Tamamen Galatasaray’ın başarısı gibi konuşulacak.

Hani ligden çekiliyordun Ali Koç? O kadar adamı stada toplayıp ne anlattı anlayamıyorum. Bomboş geçen bir kongreydi. Nerede radikal karar? Cidden sıkmaya başladı böyle durumlar. Fenerbahçe taraftarının da böyle düşündüğünden eminim.

Ortada bir haksızlık var. Ancak sen haksızlığa ‘Ben oynamıyorum, gidiyorum’ diyerek cevap veremezsin. Kalıp daha da fazla savaşman gerek. Ortada bir düzen varsa sana karşı sen de bu düzene karşı olmalısın.

Fenerbahçe’nin bu kırılganlığı bırakıp yoluna devam etmesi gerekiyor. Ne olursa olsun hayat da futbol da devam ediyor…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR