Ankaralı bir vatandaşın sıradışı yol tepkisi

Ankaralı bir vatandaşın sıradışı yol tepkisi

Birsürücünün, bozukyollara tepki göstermek amacıyla aracının arkasına “çukursuz yol istiyoruz”yazdırıp,belediyelere mesaj vermesi dikkat çekti.

Başkentli bir sürücü, bozuk yollara tepki göstermek amacıyla ilginç bir protestoya imza attı. Cebeci Mahallesi’nde objektiflerimize yansıyan görüntülerde bir aracın arka kısmına “Belediyeler, çukursuz yol istiyoruz” yazısının asıldığı görüldü. Bozuk yolların onarılması için yerel yöneticilere çağrı amaçlı asılan araç arka yazısı, görenler tarafından büyük dikkat çekiyor. Çoğu vatandaşlar, aracın fotoğrafını çekerek sosyal medya hesabında yayınlıyor.   

YEREL YÖNETİCİLERİ DUYARLI OLMAYA DAVET ETTİ 

Cebeci Mahallesi’nde karşılaştığımız aracın sürücüsü, “Bozuk yollara tepki amaçlı aracıma bu yazıyı yapıştırma gereği gördüm. Çünkü bazı yollarımız bozuk ve araçlarımız mahvoluyor. Kazılan yerler kapatılmıyor. Yerel yöneticilere sesimizi duyurursak ne mutlu bize. Aslında zor bir şey değil ufak bir çukuru kapatmak; ama nedense gereken özen gösterilmiyor. Yöneticileri daha duyarlı olmaya davet ediyorum, sesimizi duymalarını istiyorum” dedi. 

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.