Başkent Ödülleri için oylama başladı

Başkent Ödülleri için oylama başladı

Spikerler Platformu Kırmızı Türk ve Ajans Medya Sesi tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan “2’nci Başkent Ödülleri” için oylama başladı.

Spikerler Platformu Kırmızı Türk ve Ajans Medya Sesi tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan “2’nci Başkent Ödülleri” için oylama başladı.

27 Ekim Cumartesi günü törenle verilecek ödüllerin sahibi, 1 milyondan fazla katılımcının oylarıyla belirlenecek. 

Türkiye’nin ilk ve tek Spikerler Platformu Kırmızı Türk ve Ajans Medya Sesi tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan, birçok siyasetçi ve ünlü simanın konuk olacağı, “2’nci Başkent Ödülleri” Ödül Töreni, 27 Ekim 2018 Cumartesi Tarihinde Yenimahalle Belediyesi’nin ev sahipliğinde Ankara Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 1 milyonun üzerinde kişinin internette oylama sonuçları ile sahiplerini bulmaya hazırlanan Başkent Ödülleri, halk oylamasının yanı sıra jüri seçimiyle de ödüllendirmede bulunacak.


1 MİLYON KİŞİNİN OYLAMASI BEKLENİYOR


Seçici kurul değerlendirmesi ve halka açık oylamalar sonucunda Türkiye’nin farklı yerlerinde alanında en iyilerin ödül aldığı tören birçok farklı kategoride ödül verecek.  Başkent Ödülleri, bir milyonun üzerinde kişinin internette oylama sonuçları ile sahiplerini bulmaya hazırlanıyor.  Kırmızı Türk Haber Yönetim Kurulu Başkanı Cengizhan Kaya, Başkent Medya Sesi Yönetim Kurulu Başkanı Rabia Coşkun tarafından düzenlenen www.baskentodulleri.com üzerinden oylamaların gerçekleştirildiği ödül töreni ünlü tiyatrocu Altan Alkan ve Sunucu Dilara Karaca’nın sunumuyla gerçekleşecek. 


BU YIL JÜRİ DE DEĞERLENDİRME YAPACAK


2’nci Başkent Ödülleri’nde bu yıl ilk kez bazı kategoriler seçici kurul jüri seçimiyle belirlendi.

Seçici kurul jürisinde jüri başkanı olarak Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Sezai Türk yer aldı.

Diğer seçici kurul üyeleri ise şöyle, “Ankara Devlet Tiyatrosu Oyuncusu -Yönetmen; Sinan Pekinton,  ASİTEM / Sinema ve Televizyoncular Meslek Birliği Başkanı; Muammer Sarıkaya ve ikinci Başkanı Müjde Kaynar, TRT Seslendirme Yönetmeni Özden Gömeçoğlu, TRT Seslendirme Yönetmeni, Eser Çelik.” Seçici Kurul En iyi Erkek Oyuncu, En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Kadın Seslendirme Sanatçısı, En iyi Erkek Seslendirme Sanatçısı, En İyi Belgesel Yönetmeni, En İyi Sinema Yönetmeni Kategorilerinde en iyileri değerlendirip belirlerken diğer kategorilerdeki en iyiler halk oylaması sonucu belirleniyor.  Törende önemli isim Rüştü Asyalı ise yaşam boyu onur ödülü alacak. 


İLKLERE SAHNE OLACAK


Medya Sesi Türkiye’de seslendirme sanatına farkındalığın artması adına çalışmalar yaparak ilgiyi seslendirme dünyasına çekecek. Gerçekleştirilecek ödül töreni ile Türkiye’de ikinci kez bu alanın en iyileri belirlenecek ve Ankara’da spikerlik ve sunuculuk mesleğinin önemine dikkat çekilecek. 


Emrah Özcan/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.