Soner Cengiz

Soner Cengiz

Fırsat ı yakalamak

Fırsat ı yakalamak

 

     Galatasaray’a büyük bir fırsat doğmuştu ve fırsatı geri tepmedi, 9 puanlık bir şansı zorda olsa sancılı da olsa almasını bildi tabi ki Muslera farkıyla.

     Bir takımın kalecisi takımın yarısıdır derler ya buna en iyi örnek Muslera’dır

    Aldığını sonuna kadar hak eden bir kaleci yine yapacağını yaptı ve Galatasaray’ı yarışın içine iyice soktu kaleci olarak’ta insan olarak’ta iyi birisi sadece kaleci olmak yetmiyor birçok kulübün taraftarının da takdir ettiği birisi muslera.

      Taraftarlar arasında annesi ve babası da vardı Muslera’nın onlar içinde güzel bir hediye oldu.

       Kasımpaşa son zamanlarda kendini iyi toparlamıştı ve iyi bir performans sergilediler puan veya puanları hak eden bir maç çıkardılar ama futbol her zaman adaletli olmuyor bazen hak eden hak ettiğini alamıyor ligimize renk katan bir takım Kasımpaşa tebrik ediyorum teknik heyeti ve sporcularını.

        Beşiktaş Fenerbahçe derbisinde Beşiktaş istediğini aldı, çok iyi oynamadılar fakat kafaları başka yerdeydi.

       Salı akşam ki Kiev maçını düşünerek çıktılar ve tamamen beraberliğe odaklı oynadılar belki Beşiktaş’a yakışmadı ama bazen 1 puan lig sonunda sizi şampiyon yapabilir onun için yenemeyeceğine inanıyorsan yenilmemek için oynayacaksın Beşiktaş’ta öyle oynadı ve istediğini aldı.

      Fenerbahçe üstün gibi göründü fakat onlarda çok pozisyona giremedi zaten beraberliğe oynayan Beşiktaş’ta oyunu kilitledi ve çok zevksiz bir derbi oldu ben maçı izlerken sıkıldım. Fenerbahçeliler de memnun değil hem oynanan futboldan hem de skordan günün kaybedeni Fenerbahçe oldu ama kazanan Galatasaray oldu.    

    Galatasaray’ın istediği skor çıktı ortaya hem Beşiktaş’a puan olarak yaklaştı hem Fenerbahçe’nin 1 puan üstüne çıktı Başakşehir‘inde puan kaybıyla bu hafta Galatasaray’ın haftası oldu.

      Beşiktaş mutlu, Galatasaray mutlu, üzülen Fenerbahçe ve Başakşehir… ama asıl gerçek şu ki ligin zirvesi şenlendi kopma olmadı kim şampiyon olur bilinmez ama zirve yarışı son sürat devam edecek gibi…

      Seyir zevki güzel maçlar izlemek dileğimiz, birde hakemlerinde maça iyi konsantre olması lazım geçen hafta direk kırmızı kart görmesi gereken quarezma’ya sarıyı bile göstermeyen hakem bu haftada Tosiç’in kartını es geçtiler, her takıma aynı yakınlıkta aynı uzaklıkta olmaları gerekir ve daha dikkatli davranmaları gerekir

       Ligin dibi de karışık ligde kalma yarışı son sürat devam ediyor son sıradaki Adana spor la 12 .sıradaki Aytemiz Alanyaspor arasında 10 puanlık bir fark var ve her an dengeler değişebilir.

      Gaziantepspor un şanssızlığı devam ediyor iyi oynuyorlar ve kaybediyorlar ligimizin her zaman iyi olan zor deplasmanı olan Gaziantep kötü gidişata dur demesi lazım saha zemini’de çok kötü olan Gaziantep’e ne ligdeki yeri nede bu saha zemini yakışmıyor her zaman rakiplerin korkulu rüyası olan Gaziantep’e elini kolunu sallaya sallaya gidip puan’ını alıp geliyor takımlar şu an.

       Gaziantep’e yine korkuyla gidiyorlar çünkü o saha ve zeminde sakatlık riski çok fazla yetkililerin biran önce tedbir alması lazım hem takıma hem de zemine.

      Salı ve Çarşamba günü tüm takımlarımıza Avrupa kupalarında başarılar diliyorum.

      Bir fırsat hikayesi de Ankaragücü; iyi bir fırsat yakaladı 2. lig kırmızı grupta.Lider’le kafa kafaya giderken ligin 14. Sırasındaki Kastamonu spora 1 -3 lük skorla boyun eğdi

     Ya rakibi hafife aldılar ya da şımardılar seyircin sana sahip çıkmışken dolu tribünlere oynuyorken bu şansları geri tepmeyeceksin sana inanan büyük toplulukları hayal kırıklığına uğratmayacaksın.

     Ankaragücü kendine gelmeli ve maçtan dersler çıkarmalı çünkü taraftar şampiyonluk istiyor.

     Sağlıcakla kalın sporda kalın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR