Gölbaşı yatırımla büyüyor

Gölbaşı yatırımla büyüyor

Gölbaşı’nda 7’inci marketini açan yatırımcı İsmail Duruay, ilçenin büyümesinde herkesin rol alması gerektiğini söyledi. Bahçelievler Mahallesi’nde Gross Market açan Duruay, 50 kişiye iş kapısı sağladığını belirtti.

Gölbaşı Bahçelievler Mahallesi’nde Gross Market açan Duruay, 50 kişiye iş kapısı sağladığını belirterek, “Gölbaşı’nın büyümesinde ve gelişmesinde bizimde katkımız olsun istedik” dedi.

“GÖLBAŞI BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ”

dfca99c5-a3b4-41fb-82f9-69d3c3d915ec.jpg

Uzun yıllardır yatırımını sadece Gölbaşı’na yapan İsmail Duruay, Bahçelievler Mahallesi’ne 7’nci marketini açtı. Göl Gross isimle marketiyle birçok kişiye iş kapısı açan Duruay, “Çorbada bizimde tuzumuz bulunsun istedik. Gölbaşı bizim için çok değerli. Burada vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Kaliteli ürünü ucuz bir şekilde nasıl halka sunarız diye düşündük ve bu marketi açtık. Hem mahallenin hem de ilçenin ihtiyaç ve talepleri bizim için önemli” dedi.

HİZMET VE İSTİHDAM ÖNCELİĞİMİZ

30716740_569899846742703_6705885889836351488_n.jpg

Her geçen gün büyüyen ve gelişen Gölbaşı’nın ihtiyaçlarına cevap veren yatırımcılar, Gölbaşı halkının hizmete rahat erişebilmesini ilk öncelik olarak hedef alıyor. 1992 yılından itibaren gıda sektöründe olduğunu ifade eden yatırımcı Duruay ise, “Vatandaşlarımız memnun olması için elimizden geleni yapıyoruz. Hem hizmet konusunda hem istihdam konusunda önceliklerimiz var. Şimdiye kadar 50 kişiye istihdam sağladık. Herkes taşın altına eline koymalı ve yatırım yaparak istihdam sağlamalı. Böylelikle Gölbaşı daha hızlı büyüyerek insanların ilk durak noktalarından biri haline gelmeli. Biz elimizden geleni yapacağız. Yatırımlarımız önümüzdeki günlerde de artarak devam edecek” diye konuştu.

Emrah ÖZCAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.