MHP Sincan İlçe Başkanı istifa etti

MHP Sincan İlçe Başkanı istifa etti

Yerel seçimlere sayılı günler kala MHP Sincan Teşkilatından istifa haberi geldi. Partinin Sincan İlçe Başkanı Ahmet Çevik ile tüm ilçe yönetimi görevinden istifa etti. İstifaların sebebi ise henüz bilinmiyor. 

Yerel seçimlere sayılı günler kala MHP Sincan Teşkilatından istifa haberi geldi.

Partinin Sincan İlçe Başkanı Ahmet Çevik ile tüm ilçe yönetimi görevinden istifa etti. İstifaların sebebi ise henüz bilinmiyor. 

MHP Sincan İlçe Başkanı Ahmet Çevik, önceki gün görevinden istifa ettiğini duyurdu. Çevik ile birlikte tüm ilçe yönetiminin de istifa ettiği öğrenildi.

Çevik, istifasına ilişkin sosyal medya hesabından özetle şu açıklamayı yaptı: 

“Değerli ülküdaşlarım yürütmüş olduğum MHP Sincan İlçe Başkanlığı görevimden 18.02.2019 tarihi itibari ile gördüğüm lüzum üzerine istifa etmiş bulunmaktayım. Göreve geldiğim günden beri gece gündüz demeden ailesinden, zamanından, işinden feragat ederek Ülkücü hareketin bayrağını bir adım öteye taşıma gayreti içinde beraber yürüdüğüm değerli dava arkadaşlarım hepiniz hakkınızı helal edin.” MHP Sincan yönetimindeki bu ayrılık Ülkücüleri üzdü. Yerel seçime günler kala Sincan İlçe Başkanının neden istifa ettiği ise henüz bilinmiyor. Çevik Sincan İlçe Başkanlığı görevine 2018’in şubat ayında atanmıştı.

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.