Mitinge davet

Mitinge davet

Cumhur İttifakı ikinci ortak mitingini bugün Ankara’da gerçekleştirecek. Miting öncesi MHP İl Başkanı Baştuğ ile birlikte açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Özcan, “Birlik ve beraberlik için yüz binleri mitinge bekliyoruz“  dedi. 

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli ikinci ortak mitingini Ankara Hipodrom’da bugün 13.30’da gerçekleştirecek. Miting öncesi açıklamalarda bulunan iki partinin il başkanı Hakan Han Özcan ve Turgay Başbuğ dün bir basın açıklaması düzenledi. 

MİLLETİMİZ DERSİ SANDIKTA VERECEK

Ankaralıları mitinge davet eden Hakan Han Özcan açıklamasında şunları söyledi: 

“31 Mart Pazar günü ülkemizde yeni bir demokrasi zaferi yaşanacak. Ak Parti ve MHP teşkilatları Cumhur İttifakı’nın ruhuna uygun bir şekilde var gücüyle çalışmaya devam ediyor. Milletimiz öyle ülkemizin üzerinde oyun oynamaya kalkanlara yine en güzel cevabı sandıkta verecektir. Bir tarafta derdi beka olan, hizmet olan Cumhur İttifakı diğer tarafta tıpkı uzaktan kumandayla kontrol edilen, kendilerine has düşüncesi fikri olmayan hiçbir proje üretemeyen zillet ittifakı var. Ankaralı hemşerilerimiz zillet ittifakına öyle bir ders verecektir ki 4,5 sene bunu unutmayacaklardır. “

ÖZHASEKİ ANKARA İÇİN BİR ŞANSTIR

AK Parti Büyükşehir Belediye Adayı Mehmet Özhaseki’nin Ankara için büyük bir şans olduğunu belirten Özcan, “Mehmet Özhaseki tecrübesiyle, bilgisiyle bu ülkenin yetiştirdiği bir değerdir. Ankara için büyük bir şanstır. Özhaseki ile birlikte Ankara altın bir 5 yılını geçirecek dünyanın sayılı başkentleri arasında olacaktır. 25 ilçemizde Cumhur İttifakı Ankara’da rekor kıracaktır. Bu meydanda yüzbinler bir araya gelecek. Zafer seslerini herkese gösterecektir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile gerçekleştireceğimiz büyük Ankara mitingine birlik ve beraberliğimizi göstermek için tüm hemşerilerimizi davet ediyorum“ dedi. 

Erkal Erdoğan/HABERVAKTİM

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.