Hüseyin Taklacı

Hüseyin Taklacı

Mobilyacılar Afrin için el ele

Mobilyacılar Afrin için el ele

Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak Afrin şehitlerini anmak, kahraman Mehmetçiğe destek olmak için duygu yüklü bir program düzenledik. 
Ankara Mobilyacılar Lakeciler Odası, tüm Siteler esnaflarının da katılımıyla hazırladığımız Mehmetçiğe destek, Afrin şehitlerine minnet duyguları içeren anlamlı ve duygu yüklü programa, Altındağ İlçe Müftüsü Enver Türkmen, Siteler Polis Merkezi Amirliği ve Mobilyacı esnaflar ile birlikte bir araya gelerek destek olduğumuzu bir kez daha göstermiş olduk. Ankara Mobilyacılar Odası olarak düzenlediğimiz Afrin şehitlerini anma programımızı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlattık. Ardından Altındağ İlçe Müftüsü Enver Türkmen Kur’an-ı Kerim tilaveti ve şehitler için dua yaptı. 
Mobilyacılar Odası Başkanı olarak günün anlam ve önemini içeren konuşmamı yaparken, Mehmetçik'e destek olabilmek için varız, bu sene bizler için çok önemli Bayrak inmez Vatan bölünmez, oradaki tüm şehitlerimize dua etmek amacıyla bu etkinliği düzenledik. Hem Mehmetçik'imize hem de güvenlik güçlerimize üstün başarılar diliyorum. Bizler Mobilyacı esnaf olarak hem kalpten hem gönülden hem de fiziki olarak askerlerimizin yanındayız. Türkiye Cumhuriyeti devleti bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ordusu ve milletiyle tek yürek halindedir. Bu millet 15 Temmuz da yaşanan acı olaya göğüs germiş ve Vatanı Bayrağı uğruna canını ortaya koymuştur. Vatanımızı kimse bölemez buna müsaade etmeyiz kanımızın son damlasına kadar göğsümüzü siper etmeye hazırız diyerek Zeytin Dalı Harekatı ve öncesindeki tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum ve şuanda görevine devam eden Güvenlik güçlerimize dua ve niyaz ediyoruz. 
Programa katılan mobilyacı esnafımızla birlikte hilal oluşturarak al Bayrağımızı dalgalandırdık. Programın sonunda Mobilyacılar olarak Zeytin Dalı Harekatı’nda ve ülkenin dört bir yanında vatan için, millet için mücadele eden, toprak bütünlüğünü bozmaya çalışan terör unsurlarına karşı mücadele eden Mehmetçiğe hep bir ağızdan yüksek sesle selam yolladık. Program esnasında Siteler esnafı, duygu yüklü anlar yaşarken gözyaşlarına hakim olamadı. Bu çalışmalarımız her zaman devam edecektir. Her zaman devletimizin yanında olduğumuzu bir kez daha göstermiş olduk.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR