Onu cennetten izliyor

Onu cennetten izliyor

Fenerbahçe ve A Milli Takımın genç yıldızı Arda Güler’i, yıllar önce keşfeden ve elinden tutarak Gençlerbirliği’ne götüren öğretmeni pandemi döneminde yaşamını yitirmişti.

Arda Güler, henüz küçücük bir ilkokul öğrencisi iken Arda’yı keşfedip Gençlerbirliği’ne götüren ilkokul öğretmeni Mahmut Şafak, koronavirüs pandemisi döneminde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayata gözlerini yummuştu. Arda Güler’i keşfeden beden öğretmeni Mahmut Şafak’ın keşke yaşasaydı ve bugünleri görseydi yorumları yapıldı.

arda-guler-2.jpg

ARDA REAL MADRİD YA DA BARCELONA’YA GİDECEK

Arda Güler, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ve A Milli Takım’da başarılı bir dönem geçirerek Avrupa’nın büyük kulüplerin radarına girdi. Milan, Dortmund, Real Madrid, Barcelona, Ajax ve Sevilla gibi kulüplerle adı anılan Arda, Barcelona ve Real Madrid’e daha yakın hale geldi. Arda’nın önümüzdeki günlerde kararını açıklaması bekleniyor.

arda-guler-3.jpg

KEŞKE YAŞASAYDI DA ONU GÖRSEYDİ

Ankara’da doğup büyüyen Arda, Samiye Naim İlköğretim Okulu’nda küçük bir çocukken, beden eğitimi öğretmeni Mahmut Şafak’ın gözlerinden kaçmıyor. Beden eğitimi öğretmeni Şafak, Arda’nın futboldaki yeteneğini fark ettikten sonra onu alıyor ve Gençlerbirliği kulübünün alt yapısına götürüyor. Gençlerbirliği’nde yetişen Arda, Serhat Bekmezci tarafından Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’a öneriliyor. Ali Koç’un girişimleri ile Arda Güler, daha çocuk yaşta Gençlerbirliği’nden Fenerbahçe’ye transfer oluyor.

Arda Güler’i bugün milyonlarca insanın izleyebilmesine olanak sağlayan Mahmut Şafak ise; Arda’nın bu günlerini göremeden vefat etti. Vefat ettiğini duyan vatandaşlar; keşke yaşasaydı ve Arda’nın bu günlerini görseydi yorumlarını yaptı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.