‘Takdir Halkın’

‘Takdir Halkın’

ASİYAD İftarında konuşan Eski Bakan Akif Çağatay Kılıç 24 Haziran seçimlerine ilişkin, “Biz hizmeti götürmekle mükellefiz bunun takdirini halkımız verecektir” dedi.

Ankara Samsunlu İş Adamları Derneği(ASİYAD) 3. İftar yemeğini Çukurambar’da bir otelde düzenledi. Ankara’daki Samsunluların buluştuğu iftara Gençlik ve Spor Eski Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’inde araladığında bulunduğu pek çok davetli katıldı. Yemek sonrası kısa bir konuşma yapan ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz 1919 yılını unutmadıklarını belirterek bu akşam yemeğe 1919 davetli çağırdıklarını söyledi. Bakan Kılıç ise konuşmasında 24 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekti. 

BAŞKENTE 160 BİN SAMSUNLU YAŞIYOR 

Ankara’da yaşayan 160 Bin Samsunluyu temsil ettiklerini söyleyen ASİYAD Başkanı Yılmaz, “Ankara’da yaşayan 160 bin Samsunluyu temsilen 19 Mayıs 1919 tarihini unutmamak için bu akşam 1919 davetlimizle buluştuk. Samsun’un sesi artık Başkentte daha güçlü duyulacak. Bu vesile ile Mübarek Ay’da yaşanan Müslüman acısını da sizlerle paylaşmak isterim. Kudüs’te yaşanan acıya karşı İslam âlemi kenetlenmelidir” dedi.  

YAPMAKLA MÜKELLEFİZ 

24 Haziran seçimlerinde kendisinin de adaylık yerinin değiştiğini belirten Bakan kılıç seçimlerin önemine dikkat çekerek, “Önümüzde önemli bir seçim var. Bu anlamda Ak Parti adayları olarak değişikler oldu. Son 3 dönem Samsun milletvekilliği şerefine nail oldum bu seçimde ise Sayın Cumhurbaşkanımız bizleri İstanbul’da görev yapmak konusunda milletimize çalışmamız doğrultusunda talimat verdi. Bugün Samsun’a bir ziyaret yaptık Cuma günden itibaren ise İstanbul’da olacağız. Rabbim seçimleri milletimize hayırlı etsin. Biz yapmakla mükellefiz hizmeti götürmekle mükellefiz. Bunun takdirini inşallah halkımız yapacaktır” diye konuştu. 

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.