Vahit Aldı

Vahit Aldı

Bir saniye daha kaybetmeyeceksiniz 1

Bir saniye daha kaybetmeyeceksiniz 1

Aynı şeylere inanmak insanları kader arkadaşı yapar. Aynı kaderi paylaşanlar birbirlerinden ayrılamazlar. Fedakârlık yapan, hayalleri yüreğinde taşıyan insanların karşılıksız iş yapmalarının nedeni idealleridir. 'İdeal, olmayan bir şeyin vizyonudur. Vizyon ise geleceğe ait bir şeydir." Şimdi bir arada olanlar, gelecekte de aynı vizyonla birleşirler.

Aynı fikirlere sahip olmak, aynı hedefler doğrultusunda çalışmak, aynı şeyleri yaşam ilkesi olarak seçmek, aynı sevgiyi hayal etmek, zorluklara bile katlanmak ve bir gün ona ulaşacağımız duygusuyla geleceğe dair umut beslemek, insanları tüm maddi bağların ötesine geçen, görünmeyen ama birbirlerinde var olan daha güçlü bir bağla birleştirir.

Bu bağın temelinde beyin ve kalp vardır. Bir anlamda genel olarak maddi ve genel olarak manevi olan bu bağı koparabilecek hiçbir fani güç yoktur. Biz Türk-İslam ülkücüleri olarak bu bağı küresel bir aşkla içimizde taşıyoruz. Dava anlayışının oluşturduğu akıl, engelleri aşarken bencilce düşünmeyecektir, çünkü benlik duygusu akılda törpülenmiştir. İdeallerle beslenen bir zihnin bilinci geleceğin teminatıdır ve İslam ahlak ve faziletinin vücut bulması dünyaya nizam vermeye hizmet eder.

Bir inanç ve aksiyon milleti olmamız hasebiyle, tarihte olduğu gibi bugün de bölgemizdeki yankılarımız teşkilatımız aracılığıyla gerçekleşecektir. Teşkilatlanmamız düzenle anlam bulacaktır. Türkler için devlet demek düzen demektir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR