Feyzullah Doğru

Feyzullah Doğru

Bu dünyayı ayağa kaldırmasını da çok iyi biliriz!

Bu dünyayı ayağa kaldırmasını da çok iyi biliriz!

Atıyla, itiyle saldıran Avrupa dalga dalga üzerimize geliyor. Tamamen ırkçılık ve İslamifobia üzerine kurulmuş bir paranoya ile saldırıyorlar. 15 Temmuz’dan önce gizliden gizliye yaptıklarını şimdi açık açık tehdit üstüne tehdit, şantaj üstüne şantaj yaparak gösteriyorlar.
Bin yıl önce susmayan atalarımız gibi biz de susmayacağız! Onların vurdukları yumruğun sesi nasıl şimdilerde bin sene sonra yankılanıyorsa, bizim vurduğumuz yumruğun sesi Avrupa’dan yankılanıyor. 15 Temmuz gecesi içimizdeki beslemeleriyle harekete geçenler madem unuttunuz kürşad adlı çeriyi  hatırlatırız yağmur kokan geceyi..
Gözümüzü korkutmaya, sindirmeye, ezmeye hatta teslim almaya çalışıyorlar. PKK’sı, PYD’si, DEAŞ’ı ve FETÖ’sü üzerinden Türkiye’ye operasyon çekmeye kalkanlara Türk'e pusu kurulmayacağını, Türk’ten intikam alınamayacağını, Türk’e ceza kesilemeyeceğini gösteririz.
Ne ekonomik yaptırımlar, ne silah ambargoları, ne medya üzerinden algı operasyonları, ellerinde olan tüm sinsi planlarla durmadan sahaya sürüyorlar. 
Türklük ve Müslümanlık üzerine ne kadar kutsal varsa artık açık bir tehdit altında olduğunu unutmayın.  Camileri basarak insanları taciz ederek yapılmak istenen aslında Avrupa’daki aşırı sağcı grupları meydanlara indirerek onlara saldırtmak istediklerini unutmamalıyız. 
Yakın tarihte Almanya’da Avusturya’da neler yaptıklarını biliyoruz ve yine yapmak aynı şeyleri yapmak için el avuç ovuşturduklarını çok iyi gözlemleyebiliyoruz. 
1 oy nasıl fazla alırım hesabıyla Avrupa’nın çıktığı bu macera aslında gerginliklerin zirveye ulaştığı ülkelerin demografik yapılarını çok ciddi bir şekilde tehlikeye sokacağını unutmamalılar. Kendi iç hesaplaşmalarını ve siyasi argüman üretme çabalarınızı Türklük ve İslamiyet üzerinden çekerek yapın. Eğer Avrupa hala durumun ciddiyetinin farkına varamazsa, bu dünyayı ayağı kaldırmasını da çok iyi biliriz. 
Son olarak Avrupa’ya Yunanistan’dan giden bombalı paketlerle başlayan Avrupa genelinde terör saldırıları yapılıyor. Fransa’nın ardından İngiltere’nin başkentinde terör saldırıları oldu. Yakın tarihte Almanya'da, Belçika'da ya da başka ülkelerde benzer saldırılara şahit olabiliriz. 
İngiltere’nin AB’den ayrılış süreciyle başlayan Avrupa Birliği’ndeki çatırdamalar ve çözülmeler kendi aralarındaki iç savaşın başladığının göstergesidir. Kendi aralarındaki hesaplaşmaya birkaç çapulcu FETÖ’cünün oyunuyla Türkiye’yi de dahil etme çabasını izleyip göreceğiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR