İsmet TAŞ

İsmet TAŞ

Ayağa Kalk Türkiye !

Ayağa Kalk Türkiye !

    Hepinizin bildiği gibi,  özellikle son aylar da, Türkiye'ye, Türk Millet'ine, Onun Cumhurbaşkanına, Başbakanına, Bakanlarına yönelik sistemli bir  saldırı var. Bu, hiçbir vatandaşımızın asla kabul edemeyeceği bir durumdur.  Hiç kimse, ama hiç kimse bu ülkenin ne vatandaşını, ne de yöneticilerini asla tehdit edemez, ahlaksız saldırılarda bulunamaz.  Bu ülkenin yöneticilerini bu ülkenin asil onurlu vatandaşları seçmiştir. Bu halkın kararıdır.  Halka saygısı olan herkesin, halkın bu kararına istisnasız kabul etmesi ve   saygı duyması gerekir. 
    Hal böyle iken, haçlı kafası ve Nazi ruhu tekrar hortlamış,  Avrupa daki faşizmin ayak sesleri buradan duyulur olmuştur. 

    Haçlı zihniyeti  İsviçre'de haddini aşmış, PKK terör örgütünün Sayın Cumhurbaşkanımızı tehdit etmesine ev sahipliği yapmıştır.  Bern de PKK ve yandaşlarının düzenlediği, "Hayır"  mitinginde, Cumhurbaşkanımız hedef gösterilerek,  "Kill Erdoğan (Erdoğan'ı öldürün)" pankartı açılmıştır.  Siyah fon üzerine hazırlanmış pankartta, başına silah doğrultulmuş  şekilde resmedilen Erdoğan'ın fotoğrafı ve "Erdoğan'ı öldürün"  yazısı yer almıştır. 
    Öncelikle her Türk Vatandaşı gibi bizde,  bu aşağılık terör örgütünü en şiddetli bir şekilde lanetliyor, buna izin veren  İsviçre'yi en güçlü şekilde kınıyoruz. 

    Başta   İsviçre hükümeti olmak üzere, bütün haçlı zihniyetine sahip  kafalar iyi bilmelidiler ki,  biz ülkemizde demokratik bir seçimle referandumu yaparız. "evet" veya "hayır" deriz.   Bu sizi hiç ilgilendirmez. Bu bizim içişlerimizdir. Karışmanıza müdahil olmanıza da asla izin vermeyiz. 

    Hele ki, demokratik bir seçimle bu ülke insanının kahir ekseriyeti ile seçilmiş  ve ülkemizi  temsil eden Cumhurbaşkanına yönelik en ufak bir hareketiniz, 80 milyon  vatandaşlarımıza yönelik yapılmış bir hareket olarak bilineceğini asla unutmayın. Bunu o hasta ruhlu  kafanıza sokun!  

    Peki bu ikazımızı anlamazsanız ne olur  biliyormusunuz? Söyleyelim de demediler demeyin! 
    Bu Ülkenin Cumhurbaşkanının kılına zarar gelirse, hakaret ve tehditlerinize devam ederseniz, edenleri korur muhafaza  altına alırsanız,  unutmayın ! O zaman karşınızda sadece ama sadece seksen milyon Türk'ü bulmazsınız!  Dünyada ne kadar Türk ve Müslüman olduğunu siz bizden daha iyi bilirsiniz! Ateşle oynuyorsunuz!  Elinizdeki o ateş bir gün sizleri ve ülkelerinizi yakıp kavuracağını aklınızdan çıkarmayın.
    Bu ülkenin tarihini iyi okuyun. İnsanlarını iyi ezberleyin.  15 Temmuzda çıplak elle tanka saldıran  insanımızı iyi analiz edin. 

    Krallarınıza taç giydiren, atının özengisini öptüğünüz, günlerce kapısında sadece görüşmek için beklediğiniz bu Milletin ve onun atalarını ne çabuk unuttunuz.
    Bunun yanı sıra dün gibi daha aklınızda değil mi Türk'ün şefkatli ve merhametli elleri?  Her dara düştüğünüzde kapısını çaldığınız, her türlü yardımı ve desteği aldığınız  insanları ne çabuk unuttunuz?
    Atalarınıza, dedelerinize  sorun bizi size anlatsınlar. Vatan, Millet, Bayrak ve Devlet söz konusu olduğunda, ölüme düğüne gider gibi gittiğimizi, şahadet şerbetini içmek için yarış ettiğimizi, sizlerin korkak tavşan gibi kaçarken, bizlerin şehit olamadığımız için üzüldüğümüzü sorun anlatsınlar.
    Ülkesine hainlik eden, alçaklık eden, terör örgütlerini koruyup kollamanın ateşle oynamak olduğunu,  kendi ülkesine hainlik edenlerin size de bir gün hainlik edeceklerini, o ateşin bir gün sizi de yakacağını anlatmadılar mı? Uyuyan devi uyandırmanın size nelere mal olacağını söylemediler mi? 

    O zaman biz bir kez daha uyaralım !
    Dokunmayın benim Ülkeme,
    Dokunmayın benim Vatanıma,
    Dokunmayın benim Bayrağıma.
    Dokunmayın benim Devletime...
    VE ,,.
    TÜRK'ÜN SABRINI ZORLAMAYIN...
    TÜRKİYE AYAKTA...
    DUA EDİN HAREKETE GEÇMESİNLER....
İsmet TAŞ
İç Anadolu Birliği Genel Başkanı
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR