Feyzullah Doğru

Feyzullah Doğru

Bu topraklarda oyun yapmaya ikinci şans yok!

Bu topraklarda oyun yapmaya ikinci şans yok!

Bu toprakların yiğitleri 1071 Malazgirt’ten bu yana vatan için, millet için yüzyıllardır can alıp, can veriyoruz.  Anadolu’nun bir ucundan bir ucunu tutun diğer taraftan da Balkanlara dönüp bir bakın ödenen bedellerin hepsine şahit olursunuz.

 Haçlı Savaşları'yla mücadele ettiğimiz, Moğol istilasıyla hesaplaştığımız, Birinci Dünya Savaşı'nın bütün acılarına tanık olduğumuz yerdir bu cennet vatan topraklar. 

Tümgeneral Aydoğan Aydın, Albay Oğuzhan Küçükdemir, Albay Gökhan Peker, Yarbay Songül Yakut, Binbaşı Koray Onar, Yüzbaşı İlker Acar, Yüzbaşı Nuri Şener, Yüzbaşı, Serhat Sığınak, Üsteğmen Abdülmuttalip Kesikbaş, Başçavuşlar Mehmet Erdoğan ve Çavuş Fevzi Kıral, uzman çavuşlar Zeki kılıç ve Hakan İncekal..

Geçtiğimiz hafta Şırnak Şenoba’da şehit olan 13 vatan evladı bu toprakların varlığı ve bütünlüğü için kayıtlara geçen son şehitlerimizdir. 

Bu topraklar üzerinde oyun yapmaya kalkanlara karşı ikinci bir şans asla verilmeyecek.  İster 15 Temmuz gibi iç savaşla bölmeye çalışsınlar, ister PKK ile Kuzey Suriye'den kuşatmaya alsınlar, ister bütün Batılı orduları harekete geçirsinler, ister bütün terör örgütlerini Türkiye'nin üzerine salsınlar, asla davamızdan vazgeçmeyeceğiz. 

Bu saatten sonra ABD ve İsrail bayrakların ardına sığınanlarla haçlılarla savaştığımız gibi savaşacağız. Çanankkale’de destan yazan atalarımız gibi köklerini kazıyacağız. Bin yıldır bu topraklardayız ve yine en az bin yıl daha dim dik ayaktayız.


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR