Alperen Aydın

Alperen Aydın

Dansöz Amerika’nın bayraklı şovu

Dansöz Amerika’nın bayraklı şovu

ABD donanmasına ait savaş gemisi USS Nitze, İstanbul Boğazı’na girdi. Üsküdar yakınlarından dönüş alan gemi, Dolmabahçe Sarayı açıklarında demirledi.

Gemiye, dev bir ABD bayrağı ile birlikte küçük bir Türk bayrağı da çekildi. 155 metrelik güvertede silahlı askerler görüldü. ABD Büyükelçisi Jeffry L. Flake ve ABD Başkonsolosu Julie A. Eadeh ise gemiye sabah saatlerinde ziyarette bulundu. Büyükelçis gazetecilere fotoğraf verdi.

ABD, dev amerika bayrağı açarak İstanbul’a girerken neyi amaçlıyor? Yanına açmış olduğu küçücük Türk Bayrağı ile devletimize hangi mesajı vermek istiyor? ABD söylemleriyle Türkiye’yi müttefik olarak tanımlarken fiilleriyle Türkiye’ye olan düşmanlığını ve küstahlığını çekinmeden gösteriyor.

Madem vatandaşlarına İstanbul’da terör uyarısı yaptın. Sonrasında o güvenli bulamadığın İstanbul’a hangi hakla demir atıyorsun?

Sonrasında Gölcük’e geçen gemi, Abd bayrağını da Türk bayrağını da kaldırmış.Fakat ABD elçisinin dev amerika bayrağı ile küçük boyutlu Türk bayrağı önünde İstanbul’da gemide vermiş olduğu poz, bir leke olarak tarihe geçti.

“AMERİKA’YA LANET, MİLLİ ŞUURA DAVET” diyerek Türk milleti ve Türk gençliğini Amerikan Emperyalizmi karşısında dimdik durmaya davet ediyorum.

Amerika küstahlıklarının bedelini Türk gençliğinin eliyle ödeyecek!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR