Abdulkerim SOLAK

Abdulkerim SOLAK

Dualar askerlere moral olabilirdi

Dualar askerlere moral olabilirdi

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve beraberinde bulunan heyetin askerlere moral vermek için sınıra gittiği zaman keşke medyada çirkin görüntülere yer verilmesine engel olunabilseydi dedim.
Askerlere moral adına gidildiğinde sanatçıların paylaşımları rekor beğeni alıyor, selfie muhabbeti zaten hemen, hemen herkesin dilinde bulunuyor. Diğer yandan sınıra gidildiğinde keşke çalgı, çengi gidilmeseydi dedim.
52 şehidin ve yüzlerce yaralının; gazilerin ailelerinin mutlu olmadığı mutlu olmayı unuttuklarını söyleyebilirim. Canlarını hiçe sayan o insanların ailelerin düştüğü durumun ve yaşadıkları acının üzerinden daha bir yıl bile geçmemişken yıl geçse bile o acının hiçbir zaman dinmeyeceği göze alınması gerekirken, yakışı kalmayan durumlar ortaya çıktı.
Ha bence gidilerek güzel bir ortam oluşturulması güzel oldu mu? Oldu. Mutlu olduk birlik beraberlik yaşanması sevindirdi. Birliğin bir olması gerektiği kanaatine vardık ama daha iyisi olabilirdi.
Ancak yapılanlardan şikayetçi olabilecek kesimin fikirleriyle topa alınmayı ben göze almazdım. Kimseyle uğraşmamak adına yaptığım işi veya görevi yerine tam anlamıyla getirmeyi tercih ederdim.
 İbrahim Bey'in türkü yorumunda ise sessizliğimi korumak istiyorum sanatçıya her zaman saygım var büyüğümdür diyerek geçiştirmek istiyorum.
Bence tüm bu yapılanların yerine Kuran-ı Kerim okunmalı ve şehitlerimiz için dualar edilmeliydi. Bu anlarda bütün Türkiye televizyon kanallarında yayınlanmalı ve 7'den 70'e kadar herkes birlik beraberlik nasıl olur görmeliydi.
Bence asıl birlik ve beraberlik bu şekilde gösterilebilir en güzel moral bu sayede verilmiş olabilirdi. Seçimlerin kimin kafasından çıktığına bağlı... 
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR