Gerçekte kim olduğunuzu açığa çıkaracak sadece 15 saniyelik bir kişilik testi...

Gerçekte kim olduğunuzu açığa çıkaracak sadece 15 saniyelik bir kişilik testi...

Çoğu insanın denemekten çekinmediği bir test varsa, o da kuşkusuz kişilik testidir. Beyni çok iyi çalışan ve güçlü bir hafıza sahibi olan herkes bu testi 15 saniyede çözmektedir.

Kişilik testleri aslında çok faydalıdır. Güçlü bir hafıza için uzmanlar ya bulmaca çözmeyi yada kişilik testlerini önermektedir.

Kendiniz ve motivasyonlarınız hakkında daha fazla şey öğrenmek, kişisel ve profesyonel yaşamınızı büyütmenize ve genişletmenize yardımcı olmaktadır çoğu zaman bu testler. Son dönemde sosyal medyada popüler olan bu testlerin baya bir bağımlısı var.

Kişilik özellikleriniz ve hareketleriniz sizi siz yapar. Kişilik testleri, insanların ilgi alanları, duyguları, insanlarla ve durumlarla nasıl başa çıktıkları hakkında bilgi vermek için yararlı bir kaynaktır.

Ancak kişilik testlerinin uzun ve külfetli olması pek tercih nedeni değildir. Karar.com tarafından paylaşılan bir kişilik testi kısa sürede kişiliğinizi ortaya çıkaracak bilgiler içermektedir. İşte bilmeniz gerekenler.

*****

woman-4388764-960-720.jpg

BU 15 SANİYELİK KİŞİLİK TESTİ GERÇEKTE KİM OLDUĞUNUZU GÖSTERECEK!


Bu kısa kişilik testi deneyimlemek için aşağıdaki talimatları izleyin ve kendiniz ile ilgili bilmediğiniz gerçekleri öğrenin. İlk olarak, aşağıdaki üç soruyu olabildiğince çabuk cevaplayın. Fazla düşünme çünkü doğru ya da yanlış cevap yok.

Bir hayvan olabilseydin bu hangi hayvan olurdu?

Cevap, köpek ya da kedi gibi gerçek bir hayvan ya da tek boynuzlu at gibi hayali bir hayvan olup olmadığına bakılmaksızın, akla ilk gelen cevap olmalıdır.

İlk hayvan mevcut değil, bu yüzden başka bir hayvan seçin.

Gerçek ya da hayali herhangi bir hayvanı seçmen söylendi. Ama şimdi size bu hayvanın var olmadığı söylendi. İster gerçek ister hayali olsun, ikinci bir hayvan seçin. Aklınıza ilk geleni seçtiğinizden emin olun.

İkinci hayvan mevcut değil, bu yüzden başka bir hayvan seçin.

Seçtiğiniz ikinci hayvan mevcut değil, bu yüzden şimdi başka bir hayvan seçmelisiniz. Bu senin üçüncü ve son hayvanın.

SONUÇLAR NE ANLAMA GELİYOR?

brain-2546101-960-720.jpg
Kişiliğiniz, bu üç soruya verdiğiniz cevaba bağlıdır. Kendinizin belirli yönlerini öğrenmek için üç cevaba da ihtiyacınız var.

İlk hayvan size insanlar tarafından nasıl algılanmak istediğinizi söyler.

İlk cevabınızda, aklınıza gelen ilk hayvanı ağzınızdan kaçırdınız. Bu size insanlar tarafından nasıl görülmek istediğinizi söyler.

Bu, insanların sizi istediğiniz şekilde algıladıkları anlamına gelmez. Bu sadece, eğer size kalsaydı, dünyanın örneğin bir aslanın gücüne veya bir kedi yavrusunun kurnazlığına sahip olduğunuzu düşüneceği anlamına gelir.

İkinci hayvan, insanların sizi gerçekte nasıl gördüklerini anlatır.

İlk seçiminizden sonra seçtiğiniz yedek hayvan göz açıcı. Bu, insanların sizi gerçekte nasıl gördüklerini ve bıraktığınız izlenimi anlatır.

brain-2676370-960-720.jpg

Yani, en iyi seçiminiz bir boz ayı olsaydı, güçlü ve vahşi olarak görülmek isterdiniz. Ama ikinci hayvanınız kuzu ise, aslında yumuşak ve uysal sayılırsınız.

Üçüncü hayvan size gerçekte kim olduğunuzu söyler.

Seçtiğiniz üçüncü hayvan, hepsinden en alakalı olanıdır. Bu hayvan size gerçekte kim olduğunuzu söylüyor. Artık algı ya da kim olmak istediğinizle ilgili değil. Şu anda olduğunuz kişi odur.

knowledge-3914811-960-720.jpg

Kendinizi hangi hayvanla özdeşleştirdiğinizi öğrenmek, davranışlarınız üzerindeki perdeyi kaldırabilir. Örneğin, bir kaplumbağa seçtiyseniz, zaman ayırmayı ve iyi kararlar vermeyi seversiniz.

Teste inansanız da inanmasanız da, iç gözlem yapma ve kendinizin yeni kısımlarını keşfetme şansı bir kazançtır.

İlgili Haberler