Yalı Çapkını dizisi karışıyor! Yeni bir rakip geliyor! Star TV şimdiden coştu

Yalı Çapkını dizisi karışıyor! Yeni bir rakip geliyor! Star TV şimdiden coştu

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde işler tümden karışacak. İfakat yengeye rakip geliyor.

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi izlenme rekorları kırmaya devam ederken dizinin kadrosu ise genişlemeyi sürdürüyor. Diziye yeni bir oyuncu katılacak. Bu oyuncunun diziye nasıl dahil olacağı belli oldu.

İFAKAT'A RAKİP GELİYOR

İfakat'ın yeni bir rakibi olacak. İfakat ve Orhan arasındaki aşkın arasına yeni bir kadın giriyor. O kadın ise Türkiye'nin en ünlü oyuncularından biri.

DİZİ TEPKİ ÇEKİYOR

Öte yandan dizideki ahlaksız sahneler büyük tepki çekiyor. RTÜK'e bu diziyle ilgili çok sayıda şikayet yağıyor. Ancak buna rağmen dizi en çok izlenen diziler arasında yer alıyor.

tv100 ekibinden Birsen Altuntaş'ın yayınladığı haberde Yalı Çapkını dizisine katılacak yeni oyuncuyla ilgili tüm bilgiler paylaşıldı.

Yalı Çapkını dizisi her hafta reytinglerde zirvedeki yerini koruyor. Burcu Alptekin’in yönettiği dizi ülkemizde gördüğü ilgi kadar yurt dışında da ilgiyle izleniyor. Mehmet Barış Günger ve Erhan Tuncer’in yazdığı dizinin 16. bölümüne başarılı oyuncu Mine Tugay dahil oluyor. Orhan’ın da eski sevgilisi olan Defne rolüne hayat veren Mine Tugay, Orhan (Emre Altuğ) ve Gülgün’ün (Gözde Kansu) okul arkadaşıdır.

mine-1.png


Gülgün, Ferit ve Seyran için bir dergi kapağı çekimi ayarlar. Ünlü bir derginin editörü olan Defne böylece Korhan ailesinin hayatına girer. Dizideki tansiyonu artıracak ve genç çiftin kıskançlık kavgalarını artıracak olan Defne’nin projedeki ömrünün ne kadar süreceği merak konusu… Öte yandan dizideki senaryoda geçen kapak çekimi geçen günlerde Hello dergisi için yapılmıştı. Dergi dizinin fanları tarafından büyük ilgi gördü.

İlgili Haberler