İrfan Nurol Acar

İrfan Nurol Acar

Gerçekten ‘Şampiyonlar’ Ligi

Gerçekten ‘Şampiyonlar’ Ligi

Salı ve Çarşamba akşamı gerçek futbolu izledik. Bayern Münih-Real Madrid, Borussia Dortmund-PSG maçları gözümüzün pasını sildi resmen.
Sahaya konan oyunun haricinde taktik disiplin, oyuncuların aidiyeti ve taraftar kalitesi de bizim ligimizin kat be kat üstünde. Özellikle Borussia Dortmund organizasyon, oyuncuların takıma duyduğu aidiyet ve taraftar kalitesiyle harika dakikalar yaşattı. İşin Paris tarafına bakınca da sorunlar olduğu aşikar. Mbappe eski formundan oldukça uzak. Bu da tabii ki etrafında oynayan oyunculardan kaynaklı olabilir. Bu eşleşmede Borussia Dortmund’u destekliyorum, umarım kazanırlar. Şampiyonlar Ligi’nde Manchester City ve Real Madrid hegemonyasının son bulması gerekiyor. Umarım bu yıl Dortmund kupanın sahibi olur.
Real Madrid-Bayern Münih eşleşmesi de aynı şekilde müthiş taktik disiplinin olduğu, sadece ayakların değil zekaların da işin içine girdiği bir maç oldu. Özellikle Toni Kroos’un oynadığı oyun hayran bıraktı izleyenleri. Bayern Münih ise kendisinden beklemediğim kadar iyi bir oyun sergiledi. Ancak bu eşleşmenin galibinin Real Madrid olacağını düşünüyorum. Finalde Borussia Dortmund-Real Madrid eşleşmesi olacak gibi duruyor. Umarım Dortmund kazanır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR