Osman Akdoğan

Osman Akdoğan

HAKKIM VARSA HELAL DEĞİL

HAKKIM VARSA HELAL DEĞİL



15 Temmuz 2016... Hiç kimse bu tarihi unutamayacak eminim ki. Çünkü bu Türk milleti, yıllarca kendini Müslüman ve Türk sayan vatan haini paralelciler tarafından öyle bir sırtından vuruldu ki onlarca yıllar geçse de  o anları unutmak mümkün değil.

                                                      ***

Bunlar vatana en büyük ihaneti yaptılar, silah arkadaşlarının sırtından vurdular, Gazi Meclis'i bombaladılar, sivillere ateş ettiler onlarca masum insanı öldürdüler, o masum silah altındaki askerleri kirli oyunlarında kullandılar hatta ve hatta ülkenin Başbakanına, Cumhurbaşkanına silah sıkmaya cüret ettiler. Saymaklar bitmez bunların hainliği neyi anlatayım,  neyi yazayım.
                                                      ***
Yıllarca "Müslümanız" diye insanları kandırdınız. Bu nasıl bir ruh halidir ki bu nasıl bir kafadır ki buna yeltenebildiniz. Hesabını nasıl vereceksiniz bu millete. Milyonlarca "ah" aldınız. Bir de çıkıp kendinizi aklamaya çalışıyorsunuz ya ona ne demeli. Kuyruklarınızdan tutuştunuz tabi ki bu yediğiniz halttan kurtulmaya çalışıyorsunuz ama nafile. Birileri sizi aklamaya çalışsa da bu milletin kalbindeki mahkemede idam edildiniz.

                                                      ***

Size ufacık sayı duyan insanlar bile artık size beddua ediyor. Artık bu ülkede istenmiyorsunuz. Hem bu ülkenin temiz kabını pisletiyorsunuz hem de ekmek mi bekliyorsunuz. Ama masum insanları öldürenlerden bunlarda beklenir.

                                                      ***

Ne diyeyim hala aklım hayalim almıyor. Tamam FETÖ'cülerin binbir pisliğine şahit olduk ama bu kadarı da fazla. Sanki bu durumlar bana rüya gibi geliyor. Kolay değil, ben ilk defa Meclis'in bombalandığını gördüm böyle bir şeyin eskidende yaşandığını okumadım.

                                                      ***

Yazık ya Vallahi yazık. Ama layıklarını buluyorlar. Belki hapishane duvarlarında bu yaptıkları hainlikleri iyi düşünürlerde akılları başlarına gelir. Ama o zamanda iş işten geçecektir.  Bilesiniz ki hem bu Türk milletinin hem de benim sizlere bir gram hakkımız varsa helal değil.

 

     

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR