Abdulkerim SOLAK

Abdulkerim SOLAK

Herkese İyi Bayramlar

Herkese İyi Bayramlar

Ramazan Bayramı sonrasında, büyük bir heyecanla beklenen Kurban Bayramı da nihayet geldi. Hava sıcaklıklarının ülke genelinde artması ile beraber; Kurban Bayramı’nda tatil yapmak için, Kurban Bayramı’nı büyük bir heyecanla bekleyenler için o müthiş hafta sonunda geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasına göre, Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu. Kamu çalışanları ve özel sektörde görevli pek çok personel, Kurban Bayramı tatilini 9 gün yapacak. Bu sayede 9 gün boyunca güzel ve keyifli bir tatil yapılması mümkün olacak.

Özellikle; deniz, kum ve güneş üçlüsünün birleşimi ile keyifli bir tatil yapmak isteyenlerin ilk odağı Akdeniz ve Ege sahilleri olacak. Biraz daha serin tatil yapmak isteyenler ise; Karadeniz’in o hırçın ama aslında çarşaf gibi eşsiz doğaya sahip sahillerine akın edecekler.

Güzel bir tatil, güzel bir bayram ve en önemlisi insanın kendisi ile baş başa kalabileceği; kendini dinleyebileceği ve kendini bulabileceği günler bu şekilde yaşanacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kurban Bayramı tatilini 9 gün yapması; ülke genelinde büyük bir sevinç ile karşılanırken, farklı sektörlerde yer alan pek çok personel sektörü ve görevi nedeniyle işinin başında olacaktır. Bu nedenle Kurban Bayramı’nda dahi görevini ve mesleğini hiçe saymayan tüm emekçilere sonsuz saygılarımı iletiyor, kendilerine mesleklerinde başarılar diliyorum.

15 Haziran 2024 tarihinde Kurban Bayramı arefe gününde başlayacak 9 günlük Kurban Bayramı tatili, 16 Haziran Pazar, 17 Haziran Pazartesi, 18 Haziran Salı, 19 Haziran Çarşamba, 20 Haziran Perşembe, 21 Haziran Cuma, 22 Haziran Cumartesi ve 23 Haziran Pazar şeklinde devam edecek.

Umarım geçmiş bayramları aratmayacak, eşin ve dostun birlikteliğinin vereceği huzur ve güven ile güzel bir bayram geçirmek herkese nasip olsun. Kurban Bayramı nedeniyle; ibadetlerini yerine getiren vatandaşlarımızın da, paylaşmaya özen gösterdiği, bayramlaşmadığı kapı bırakmadığı, gençlerin büyüklerine değer verdiği nice güzel bayramlar olması dileğiyle.

Bayramda memleketine gidecek her bir vatandaşımızın yolu açık olsun, kazalardan ve belalardan uzak; hayali kadar güzel bir bayram tatili geçirmek nasip olsun.

Bu vesileyle; herkesin bayramı kutlu ve mübarek olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR