Vahit Aldı

Vahit Aldı

İmamoğlu tüm tuşlara basıyor

İmamoğlu tüm tuşlara basıyor

2023 seçimlerinden mağlubiyetle ayrılan Kılıçdaroğlu’na İBB Başkanı İmamoğlu’nun değişim çağrısı sürüyor. Her kamera karşısına çıktığında değişim talebini yineleyen İmamoğlu, Kılıçdaroğlu’nun gitmesi için tüm tuşlara basıyor gibi..

Hal öyle ki medyada ve anketlerde de öne çıkmak için elinden geleni yapan İmamoğlu gözü Genel başkanlığa dikmiş durumda…

Kılıçdaroğlu var gücüyle direnmeye devam ediyor..

Sözcü Tv'de gündemi değerlendiren Kılıçdaroğlu sorulan sorulara karşı var gücüyle direnmeye çalıştı.Kılıçdaroğl, "Aday olduğunuz günden beri geriye dönüp değiştirmeyi düşündüğünüz bir an, pişman olduğunuz bir an var mı?" sorusuna "Hayır hiç pişmanlığım olmadı, yapılan her şey benim açımdan doğruydu. Diğer liderler için bir şey söylersem doğru olmaz. Herhangi bir pişmanlığım da söz konusu değil" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zaferle ayrıldığı seçimlerin ardından CHP'de "değişim" ateşini yakan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "CHP genel başkanlığına aday mısınız?" sorusuna "Benim aday olduğum tek şey var; ülkemizde aynen İstanbul'da olduğu gibi büyük bir değişim" yanıtını verdi.

Kim kazanır?

İmamoğlu değişim değişim diyerek Kılıçdaroğlu ile ters düşmesi halinde belediye başkanlığında aday gösterilmeyebilir..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR