İsmet TAŞ

İsmet TAŞ

İslam’ın,  İslam ile Vurdurulması

İslam’ın,  İslam ile Vurdurulması

Bilinen şeyleri sık sık tekrar etmeliyiz. Bu hem  hafızamızın sürekli canlı kalmasını sağlayacak, hem de unutmamamızı sağlayacak.

Türkiye'nin ve İslam'ın geleceği buna bağlı!  Çünkü Türkiye, İslam'ın son kalesi. Türkiye giderse İslam gider, İslam giderse insanlık gider. Bu da dünyanın dolayısı ile insanlığın eşi benzeri  görüşmemiş bir  kaosun,  bir kargaşanın içine sürüklenmesi demektir. Çünkü İslam, İnsanlığı karanlıktan aydınlığa çıkartan bir Nur'dur, bir Işık'tır.  
Çünkü İslam, barış, kardeşlik, adalet ve hürriyet dinidir.  Önceden de belirttiğimiz gibi, tarih; "İdeolojiler savaşıdır" dedik.  Yani Hak ile batılın, Hilal ile Haç'ın savaşı. İnsanlık tarihine baktığımızda bunu görürüz. 
Soru şu; "Hak geldi, batıl zail oldu" mu? Yani batıl, haç ortadan kalktı mı? Elbette hayır.  Hak ile batılın savaşı  en şiddetli bir şekilde devam ediyor. Bu bazen cephede sıcak savaş şeklinde, bazen de, istihbarat örgütlerinin soğuk savaşı şeklinde devam ediyor. 

Osmanlı yıkılışı batılın zaferi,  kahramanlık destanları ile dolu savaşlardan sonra, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Kuruluşu batılın mağlubiyetidir.  Ancak batılın temsilcileri şunu çok iyi biliyordu.  Müslümanları cephede yenmek mümkün değil. Hatta imkansız.  Çünkü her mümin şehitlik mertebesine ulaşmak için korku nedir bilmiyordu. İngiliz politikacı Winston Churchill, "Kuran-ı Müslümanların elinden almadığımız müddetçe onları yenmemiz mümkün değildir" tarihi sözü hala hafızalarda canlılığını  muhafaza etmektedir. 
Peki bu nasıl olacaktı? İşte burada sinsi iki yüzlü İngiliz Siyaseti devreye giriyor. 
Güneş Batmayan İmparatorluk her zaman  Haç'ın (Batılın) üst aklı olmuştur.  Küresel dünyayı sürekli dizayn etmiş,  ABD’yi de hedeflerini gerçekleştirmek için kullanmış, kullanmaya da devam etmektedir.  Hedefleri, İslam'a ve Müslümanlara karşı açılmış olan savaşı kazanmak.

Bu savaşın  geçmişte ve günümüzde  örneklerini görmemiz mümkün. Örneğin, İslam'ın dolayısı ile Müslümanların başına bela olan Vehhabiliği, İngiliz casusu  Hempher'in  faaliyetleri sonucu, Mehmet Bin Abdülvehhab'a kurdurmuştur.  Hedef  İslam'ı  bulandırarak imha etmek,  Müslümanları parçalayarak birbirine düşürüp yok etmekti.  Çok uzun bir çalışma  sonucu  maalesef  Vehhabiliği etkili hale getirdiler. (Günümüzde Vehhabilik, Selefilik ile kamufle edilmeye çalışılmaktadır)  Ve bugün üzülerek belirtelim ki, başta Suudiler olmak üzere, bir çok Müslüman ülke,  ABD nin güdümünde, dolayısı ile İngilizlerin kontrolündedir.  ABD politikasına yön verenin İngiltere olduğu  artık herkesin malumudur. 

Bir örnek daha, bilindiği gibi, ABD demokrasi getirmek için! Irak'ı işgal etti. Yüz binlerce Müslüman katledildi.  ABD  Irak'tan çekildi mi?' Yoksa İngilizlere mi bıraktı? Irak 'ta kaç tane bakan İngiliz vatandaşıdır?  Başbakan İbadi, Başbakan olunca İngiliz pasaportunu iade etti. 20 yıl boyunca bu pasaportu kullandı.  Irak politikalarına baktığımızda, İran ve ABD’nin politikalarını görürüz.  Yani İngilizlerin.  Ve bugün Orta Doğu ve Körfezde, Müslüman ülkeler birbirlerinin gırtlaklarına sarılmış durumdadırlar.  İsrail, Filistin'de katliam yaparken, onlar birbirlerine kurşun sıkıyorlar.  Bu da yetmiyor, daha vahimi, Peygamberin ve sahabenin mezarlarını bombalıyorlar.
Aslında, DAEŞ, PKK, El-Kaide, YPG vs. örgütler yoktur. İngilizler vardır.  İngilizlerin İslam ile savaşı vardır.  Bu örgütler sadece maşa görevi görürler. Çünkü bunları kuran, İslam ile terörü iç içe gösteren yine İngiliz üst aklıdır.  Angela Merkel'in ısrarla, terörle İslam’ı aynı cümlede kullanması, ‘İslami terör’den bahsetmesi tesadüfi değil. 
DAEŞ kuruldu. Suriye ve Irak'a yerleştirildi. Sonrada ortadan kaldırılmaya çalışıyor gözükülüyor!!! Bizi takip eden  değerli okurlarım hatırlayacaklar, demiştik ki; "DAEŞ şimdilik bitirilmek istenmiyor. Çünkü henüz görevi bitmedi. Aksi halde dünyanın en modern silahlarına sahip süper devletler isteyecekler ve DAEŞ’ıı bir günde bitiremeyecekler!  Bu mümkün değil " demiştik. İngilizler henüz tam olarak, Irak ve Suriye'ye yerleşmediler.  DAEŞ'ın görevi biter bitmez, DAEŞ'te bitecektir. (Suriye'de kantonların kurulması planın elbette ayrı bir parçası)
Özetleyecek olursak;  Batılın (Haç'ın) temsilcisi üst aklı İngiltere, ABD fedai, kurulan ve İslami söylemlerle kılıf geçirilen  ve adına İslami terör!! denilen örgütler maşa, (İslam ile terörün sürekli iç içe olduğu vurgulanarak,  İslam'ın bir terör dini olduğunun hafızalara yer etme çabası ve İslam'ı bulandırarak imha etme çalışmaları)  bol miktarda malum taşeron devletler ve mutlaka karıştırılması, kaos içinde olması,  güçsüz, zayıf, muhtaç hale getirilmesi gereken,  kontrol edilebilir   bir ülke olması için her türlü tezgah kurulan ülke,  

TÜRKİYE...
ÖZETLE BÜYÜK FOTOĞRAF BU. İSLAM, İSLAM İLE VURDURULUYOR.  ÜLKEMİZ VE İSLAM İMHA EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR,  BİZ HALA NEYİN DERDİNDEYİZ? İSTİHBARAT ÖRGÜTLERİ CİRİT ATIYOR!! GÜN GEÇMİYOR Kİ, TOPLUMUN BİR KISMININ İTİBAR ETTİĞİ BİRİ ÇIKIP TÜRKİYE ALEYHİNE KONUŞMASIN...! KONUŞTURULMASIN,  HALK TAHRİK EDİLMESİN.
EY MİLLET EVLADI  UYAN!! TARİHİNE MİLLETİNE, DEVLETİNE, BAYRAĞINA, SAHİP ÇIK...!!!
SEN SAHİP ÇIKMAZSAN MİLLET DÜŞMANLARININ SAHİP ÇIKACAĞINI UNUTMA...!
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR