İrfan Nurol Acar

İrfan Nurol Acar

İsmail Kartal’la olmuyor

İsmail Kartal’la olmuyor

Bugünkü yazımda Fenerbahçe’de bu sezon yapılan yönetim ve teknik heyet hatalarını ele alacağım.
Fenerbahçe, her sezon olduğu gibi bu sezon da kırılmaya doğru gidiyor. Sezon başında alınan galibiyetler, oynanan oyun ve oyunculara gösterilen sevgi bile bir beraberlikle yıkılma aşamasına geliyor. Fenerbahçe 10 yıldır aynı sezonu yaşıyor sanki.

Takımın başında da bu kaos ortamını sakinleştirecek, akıl koyacak bir hoca olmaması bu kaosun daha da büyümesine sebep oluyor. Fenerbahçe, ara transfer döneminde büyük hatalar yaptı. Crespo’nun, Lincoln’ün gönderilmesi tamamen saçmalık.

Orta saha rotasyonu Mert Hakan ve Zajc’a bırakıldı. Hangisine güvenebiliriz? Ne Mert Hakan’a ne de Zajc’a güvenerek yola çıkılmaz. Üstüne Emre Mor’un kiralanması kanat rotasyonunu daralttı. İki gün sonra lig kadrosundan çıkardığın adamı, maçı kurtarsın diye oyuna aldı İsmail Hoca... Acilen hem yönetimin hem de hocanın bir silkelenmesi lazım.

Transfer anlamında iş işten geçti. Eldeki oyuncularla ne yapılacak ona bakılmalı. Kent’in kadrodan çıkarılması tam bir saçmalık. Kronik King’e rotasyonu bırakamazsın. İsmail hocanın kime güvenip kime güvenemeyeceğini görmesi lazım. Dzeko haftalardır futbol namına hiçbir şey oynamıyor. Batshuayi’nin 11’e alınması gerektiğini düşünüyorum. Henüz kaybedilmiş bir şey yok. Umarım Fenerbahçe bunu görür.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR