Kılıçdaroğlu'ndan çarpıcı Sinan Ateş açıklaması: Eşine ve babasına söz verdim

Kılıçdaroğlu'ndan çarpıcı Sinan Ateş açıklaması: Eşine ve babasına söz verdim

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin Meclis grup toplantısında, Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesi olayına da değindi: "Eşine de babasına da söz verdim..."

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin Meclis grup toplantısında, Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesi olayına da değindi.

Kılıçdaroğlu konuşmasında, Hükümeti ve MHP'yi olay karşısında sessiz kalmakla eleştirdi.

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ve babasıyla görüştüğünü, onları dinlediğini, kendilerine gelen bilgiler de olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, olayın tüm ayrıntısıyla aydınlatılmasını beklediklerini söyledi. Kılıçdaroğlu olayın altından pis kokular geldiğini ileri sürdü.

CHP lideri ayrıca şöyle dedi: "Aydınlanana kadar takipçisi olacağız. Eşine de babasına da söz verdim. Bay Kemal kafasına bir şeyi koyduysa mutlaka çözecektir."

Kılıçdaroğlu "Ülkenin başkentinde bir suikast gerçekleşti. Sinan Ateş. Genç bir babayı öldürdüler. Ülkücü hareketin en değerli isimlerinden birisiydi. Ankara'nın göbeğinde katlettiler. Ailesi talep etti, konu siyasallaşmasın diye sabırla susuyorum. Sabırla sonucu bekliyorum. Tabii ki bize de bilgiler akıyor, biz bunun farkındayız. Tabii ki çok şey biliyoruz. Bu işten çok pis kokuların geldiğinin de farkındayız. Görevliler işini yapsın diye şimdilik sesimizi çıkarmıyoruz" diye konuştu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.