Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’ten açıklama: Allah en büyük adalet sahibidir

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’ten açıklama: Allah en büyük adalet sahibidir

Öldürülen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in ailesi adına eşi Ayşe Ateş bir açıklama yaptı. Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, “Allah, en büyük adalet ve hüküm sahibidir” deyip, herkesten tek beklentilerinin dua olduğunu kaydetti.

Ankara’da silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in ailesinden bir açıklama geldi.

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, “Allah, en büyük adalet ve hüküm sahibidir” deyip, herkesten tek beklentilerinin dua olduğunu kaydetti.

MHP ve Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin, iki yıl öncesine kadar Ülkü Ocakları Genel Başkanı olan Sinan Ateş’in öldürülmesi karşısında sessiz kalması, cenazesine katılmamaları dikkat çekmiş, bu tutum sosyal medyada eleştiri konusu olmuştu.

Tartışmalar üzerine Sinan Ateş’in ailesi adına eşi Ayşe Ateş yazılı bir açıklama yaptı.

ALLAH EN BÜYÜK ADALET SAHİBİDİR

Eşi Ayşe Ateş, Sinan Ateş’in twitter hesabından yaptığı açıklamada
"Ankara'da düzenlenen hain suikast sonucu şehit düşen eşim Sinan Ateş'in cenazesi için yakından, uzaktan gelerek acımızı paylaşan, taziyelerini ileten herkese ailemiz adına teşekkür ediyorum. Eşimin şehit edilmesinden bugüne gerek sosyal medyada gerekse bazı internet sitelerinde yer alan katil arayışlarının, hedef göstermelerin kimseye bir faydası yoktur. Sosyal medya bir hüküm yeri değildir. Devletimiz, suçluları tespit edecek ve gereken cezayı verecek büyüklüktedir. Her şeyden önemlisi Allah, en büyük adalet ve hüküm sahibidir” dedi.

TEK BEKLENTİMİZ DUADIR

Ayşe Ateş şöyle devam etti: “Acımızı bir siyasi malzeme haline getirmek, acımız üzerinden siyasi hesaplaşma yapmak isteyenlerden istirhamımız, ellerini vicdanlarına koymaları, acımıza saygı duymalarıdır. Şu anda tek bir gerçek vardır: Sinan Ateş, hain bir suikaste kurban gitmiş Ülkücü şehittir. Onun manevi hatırasına saygı göstermek isteyen herkesten tek beklentimiz duadır."

esi-ayse-ates.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum