Ülkü Ocakları eski başkanları Sinan Ateş’in cenazesinde biraraya geldi

Ülkü Ocakları eski başkanları Sinan Ateş’in cenazesinde biraraya geldi

Ankara’da öldürülen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in cenazesi Bursa’da toprağa verildi. Ateş’in cenazesine MHP ve Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nden katılım olmaması dikkat çekerken, Ülkü Ocakları Başkanlığı yapmış pekçok isim katılım sağladı

Ankara’da öldürülen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in cenazesi Bursa’da toprağa verildi.

Sinan Ateş’in cenazesine kimler katıldı?

Sinan Ateş’in cenazesine MHP ve Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nden katılım olmaması dikkat çekerken, ülkücü camianın önde gelen pekçok ismi ile Ülkü Ocakları Başkanlığı yapmış pekçok isim cenazede Ateş ailesini yalnız bırakmadı.

Sinan Ateş'in (38) cenazesi bugün Bursa’daki baba evinden helallik alındıktan sonra Ulu Cami’ye götürüldü. Ateş, ailesinin ve sevenlerinin gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞI YAPMIŞ İSİMLER YALNIZ BIRAKMADI

Ulu Camii'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı yapmış pekçok isim katıldı.

Bu isimler şöyle: Servet Avcı, Atilla Kaya, Alişan Satılmış, Suat Başaran, Ulvi Batu, Azmi Karamahmutoğlu, Hakan Ünser.

ulku-ocaklari-baskanlari-sinan-ates-cenaze.jpg

Cenazeye siyasilerden de katılanlar oldu. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın yanı sıra Ak Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Musavat Dervişoğlu, İyi Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu da cenazedeydi.

MHP VE ÜLKÜ OCAKLARI GENEL MERKEZİ'NDEN KATILIL OLMADI

Ayrıca çok sayıda arkadaşı, yakını, talebesi ve aile fertleri katıldı. Cenazeye MHP ve Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nden ise katılımın olmaması dikkat çekti. MHP ve Ülkü Ocakları Genel Merkezi'nden Ateş'in vefatının ardından herhangi bir açıklama da yapılmadı.

cenaze-001.jpg

Namazın ardından Ateş'in cenazesi tekbirler eşliğinde Emir Sultan Mezarlığı'na götürüldü. Ateş burada dualarla toprağa verildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum