Vahit Aldı

Vahit Aldı

Kırşehir’in eskimeyen adayları

Kırşehir’in eskimeyen adayları

Türkiye 14 Mayıs’ta seçime gidiyor. Her dönem olduğu gibi bu dönem de Kırşehir kaderine terk edilerek ithal adaylar ile protokole yenildi...

Açıklanan adaylar Kırşehirliler tarafından şaşkınlıkla karşılanırken yerli aday adayları şoke olmuştu. Seçim kaybeden adayların tekrar listeye alınması Kırşehirliler tarafından tepkiyle karşılandı. 2018 seçimlerinden MHP'den 2 sıra aday gösterilen Aydın Akpınar tekrar aday gösterildi.

AK Parti'de yıkım

Geçtiğimiz dönem AK Parti listesinde 2. Sıradan aday olan Necmettin Erkan bu dönemde ise 1. sıradan aday gösterildi.

Necmettin Erkan'ın adaylığı da Kırşehir'de yıkım etkisi oluşturdu. Adaylar ise Erkan'ın adaylığı karşısında neye uğradığını şaşırdı. Merkezde bir çok sevilen isim varken genel merkezin adayları ithal etmesi Kırşehirlileri küplere bindirdi.

İYİ Parti'de de hikaye değişmedi diğer partiler gibi İYİ Parti’de geçtiğimiz dönem aday gösterdiği Asaf Kayaoğlu’nu bir kez daha aday göstererek kaybedenler listesinde yerini almış oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi’ne muhalefet görevi veren vatandaş Kırşehir'de iki vekilden birisini teslim ederek iktidara ortak etmişti, aynı adayla devam edildi, CHP belediyeyi aldıktan sonra çizdiği performansa artı olarak mevcut vekilin performansı ile milletvekilini ikiye çıkartması zor gibi.

Yenilenme değişiklik gelişmek Kırşehir için yine hayal gibi...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR