İrfan Nurol Acar

İrfan Nurol Acar

Milli Takım’a hoca eli değdi

Milli Takım’a hoca eli değdi

Bugünkü yazımda Vincenzo Montella’nın Milli Takım’da neler değiştirdiğine değineceğim.

Vincenzo Montella Adana Demirspor’da bunu bize gösterdi. Elinde olan malzemeyi gerçekten kullanmasını biliyor. Örneğin elimizde tam olarak gerçek bir 9 numara yok. Ancak oraya Barış Alper, Yusuf Yazıcı gibi isimleri ekledi. Henüz iki isimden de tam olarak performans alamasa da eminim ki bu isimler de görevini yerine getirecektir.

Vincenzo Montella, Milli Takım için biçilmiş kaftan olduğunu çıktığı az sayıda maçta gösterdi. Gerçekten gördük ki, iyi bir hoca takımımızın başında olduğu zaman bizim takımımız her türlü başarıyı elde edebilecek kaliteye sahip. Jenerasyonumuz gerçekten harika. Ferdi, Kenan, Abdulkadir Ömür… Bunlar ümit veren oyuncular ve hala da yaşları ileri seviyelerde değil.

Ancak değinmek istediğim bir konu var… Biz orta saha işini henüz çözemedik. İsmail Yüksek ile Salih Özcan ikilisi oraya oturmuyor. İkisi de kesici oyuncular. Salih Özcan yavaş bir oyuncu, İsmail de keza. Bizim oraya hızlı ve ayakları iyi bir oyuncumuzu oturtmamız gerekiyor. İyi bir Orkun Kökçü orta sahamızı toplayabilir diye düşünüyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR