Soner Cengiz

Soner Cengiz

Mini Derbi

Mini Derbi

 

     Ligin yenilgisiz iki takımını karşı karşıya getiren mini İstanbul derbisinde Başakşehir istediğini aldı tamamen beraberliğe odaklanmış Başakşehir istediğini aldı.

      Seyir zevki olan bir maçtı, ama en çokta güzelleştiren Beşiktaş’tı… hem taraftarıyla hem de futboluyla.

      Başakşehir biraz daha cesaretli oynasa belki daha farklı bir sonuç çıkabilirdi farklı sonuç derken daha çok gol olabilirdi ama kazanan Beşiktaş olurdu ve seyir zevki de çok daha üst düzey olurdu diye düşünüyorum.

      Seyir zevkini güzelleştiren diğer unsur SEYİRCİ… her zaman ki gibi muhteşemdi… bravo karakartal’ın taraftarına her zaman böyle olmalı diğer taraftarlarda örnek almalı.

      Bir lafımda hakem Cüneyt Çakır’a faul olarak iptal ettiğin gol Beşiktaş’ın lehine olsaydı gol mü verecektin, yoksa iptal mi edecektin? merak ediyorum!..

      Keşke insanın elinde olsa da o pozisyonun tersini yaşayıp olacakları görse bir de Başakşehir kalesini karşıdan gören her pozisyona olana da ,olmayana da çaldın.

      Hele quarezma’nın yaptığı pozisyona kayıtsız kalmaması çok manidar en azından sarı kart olmalıydı.

      Fakat bir hafta sonraki Fener maçını mı düşündü yoksa tribündeki halasını mı arıyordu o anda anlayamadım.

      Yazık Başakşehir veya başka bir takımın sporcusu olsa kendini soyunma odasın da bulurdu      

      Birde quarezma’ya sormak lazım derdin nedir o dakikada o harekete ne gerek var sarı görsen haftaya oynayamayacağını sana söyleyen olmadı mı…

      Anlamak mümkün değil ya çok amatörler ya da bizim bilmediğimiz bir şeyleri biliyorlar.

      Fenerbahçe Çaykur Rize sporu 5 – 1 gibi farklı bir sonuçla geçmesini bildi ve çıkışını sürdürdü. Galatasaray galibiyetinin üstüne fıstıklı kaymaklı kadayıf gibi geldi bundan sonrada yakalamış oldukları havayla yukarıları zorlamaya devam ederler.

      Avrupa kupasında da 2000 yılındaki Galatasaray’ın şampiyon olduğu zamanda ki heyecanı yaşamaya başladık neden bir ikinci zafer olmasın diyorum ve Avrupa arenasındaki bütün takımlarımıza başarılar diliyorum .

      Tabi hafta sonu önemli bir derbi maçı daha var Beşiktaş derbisi… Kadıköy de yenmek için ellerinden geleni yapacaklar ben şundan eminim seyir zevki yüksek bir maç olacak benim favorim Kadıköy de yenilmeyen Fenerbahçe beraberlik bana göre küçük bir ihtimal

     Galatasaray güçlü Bursa sporu 3 -1 yendi çok üstün oynamadı ama pozisyonları gole çevirdi ve 3 puanı hanesine yazdırdı.

      Şampiyonluk uzak gibi görünüyor ama mücadeleye devam dediler.Bursa spor beklentilerin altında bir futbol oynadı ve kaybetti halbuki lige iyi başlamış ve iyi gidiyorlardı zaten Galatasaray’a karşı tutmayan şansları yine tutmadı ve evlerine eli boş döndüler.

     Sağlıcakla kalın… 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
SON YAZILAR