Abdulkerim SOLAK

Abdulkerim SOLAK

Ne Yazabilirim Diye Düşünmüyor Değilim

Ne Yazabilirim Diye Düşünmüyor Değilim

Gündem o kadar karışık bir durumda bulunuyor ki inanın bu yazıda ne yazacağım diye düşünmeden edemiyorum. Zaten insan düşünerek yaşayan bir birey özelliği taşıyorken bu durum biraz daha zorlaşıyor. 1 hafta öncesinden kaleme aldıklarımı yoğun şekilde yazarak bir kalemde toplamak inanın gerçekten sınırları zorlamamıza sebep oluyor.
Diğer yandan Türkiye içerisinde olan olaylara ve sınırda yaşananlara Fransız kalmadan nasıl objektif bakabilirim diye düşüncelerim arasında git gel yaşıyorum. Belki biraz yoğun bir düşünce yapısına ihtiyacım olduğu için kritik fikirler üretemiyor değilim. Ancak insanların gündemden uzak bir izlenim takip etmesini hâla anlamış değilim.
Türkiye'nin dört bir tarafı terör hadisesiyle fokurdarken, içeride terör mensupları kol gezerken. Başı boş siyaset yapmak ve gereksiz taraflı görünme çabaları sergilenmesi saçma geliyor. Ben bile bunu genç yaşımda düşünerek kafamı kurcalıyorsam, benden büyük abilerin, ablaların daha iyi bilgi sahibi olması gerektiğine inanmak istiyorum.
Demek ki işler dışarıdan göründüğü gibi değil, içerden istenilen şekilde yürüyor izlenimi verebiliyorlar. Karışmak ne haddime ancak rahatsız olduğumuz noktaların ispat edilmesi konusunda haksız olmayacak değilim.
İnsanlar farklı düşünceler barındırabilmelerinin yanı sıra verdikleri kararlara saygı duymak lazım diyebiliyordum. Ta ki 80 milyon insanı ilgilendiren konularda vurdum duymaz olunan günleri gördüğümden beri agresifleştim diyebilirim.
Ülkece bir şeyler yaşıyoruz ama insanlar yahu neler oluyor, bizim akıbetimiz neler olacak diye düşünmüyor. Ben ne yazabilirim diye düşünmüyor değilim ancak insanlarında ülkenin çizeceği yol üzerinde katkı sağlamalarını temenni ederim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR