Soner Cengiz

Soner Cengiz

TURGAY ŞEREN SEZONU

TURGAY ŞEREN SEZONU

 

         Annemizin ligi başladı, Beşiktaş, bıraktığı yerden devam dedi. Alanyaspor lige hazır gelmediğini ve gücünü belli etti şu an görünen o ki Alanyaspor bu lige bir numara küçük eğer tedbir almazlarsa, tabi ki henüz çok erken ve karşınızdaki takım geçen yılın şampiyonu Beşiktaş .ama yine de tam hazır olmayan bir Beşiktaş.Çok rahat bir skorla rakibini geçti ya da  Alanyaspor mücadele edemedi. Fenerbahçe  yine belalısı Başakşehir e takıldı Fenerbahçe’nin hazır olmadığını biliyorduk ama kazanmasına rağmen Basaksehir de iyi futbol oynamadı sadece kazanmasını becerdiler. Çok mücadele ettiler, oyunu kendi sahasında kabullendi kontrollü çıkmaya çalıştı,golü bulunca da maçın sonuna kadar skoru koruma çabasında başarılı oldular ve kaldıkları yerden devam dediler, çünkü geçen yılı kendi sahasında tek mağlubiyetle tamamlamıştı.

         Kazanamıyorsan, kaybetmeyeceksin mantalitesi oturmuş durumda, yalnız şu bir gerçektir; Başakşehir yine çok can yakacak ve şampiyonluk yolunda belirleyici olacaktır.

         Maçtaki kartlara baktığımızda iki kartta birbirinin aynısı Emre ye verilen kart Mehmet Topal’a verilmeseydi sıkıntı olurdu ama eylem aynı ,sonuç aynı oldu. iki kart ta da haklıydı. Pozisyonlardaki ortak payda ise, iki sporcu kötü niyetli değildi. pozisyonda sadece timing hataları vardı. Hakem de tereddütsüz kartına gitti.

        Emreyi de gördük ki agresiflik bitmiş yada rakip takım Fenerbahçe olduğu için sesini çıkarmadı sessiz bir şekilde soyunma odasına gitti. ne diyelim… inşallah Emre hep aynı şekilde olur. birde kart görene kadar çok diri ve olumlu futbolu vardı kendine iyi bakar agresif olmazsa güzel bir sezon geçirir diye düşünüyorum.

       Galip gelen takımlarımızı tebrik ediyorum. inşallah güzel ve zevkli bir sezon olur pazartesi oynanacak tatsız maçın sonucu ne olur bilmiyoruz Ama şu kesin tatsız bir maç olacak çünkü maçın tadı tuzu ne kadar gol ise bir o kadarda seyircidir. seyircisiz maç tatsız çaya tuzsuz yemeğe benziyor. Aslında seyirciler kendi kendilerini cezalandırıyorlar,yasaklara uysalar bu cezalar olmayacak.

        Kazasız bol gollü bir sezon dileğiyle mutlu seyirler futbol severlere…

       Bir de gururumuz öz evladımız öz sporcumuz Taha Akyol kardeşimi yazmadan geçemeyeceğim bir spor programında beraber olduğumuz Taha kardeşim’in program sonunda o temiz alnından programı seyredenler ve Türkiyem adına öpmüştüm.en büyük arzusu olimpiyatlarda madalya idi ve azmin zaferi, mücadele, istek hırsı madalyayı getirdi .çok yakıştı Taha kardeşim sana Türkiye’min bütün hakları helal olsun.

    Devşirme değil. içimizden çıkacak değerlere sahip çıkan yönetici ve idarecilere de helal olsun o pak alnından  bir kere değil bin kere öpüyorum, helal olsun gençlere iyi bir örneksin sen kardeşim.

      Enes Ünal seni de yazmadan geçemeyeceğim Helal olsun henüz 19 yaşındasın ve Avrupa da adından söz ettiriyorsun.Birbirinden şık üç golünü de izledim yolun açık olsun kardeşim.

       Tabi ki Arda Turan Barcelona’nın topçusu değil, Barselona kiraya verir, satar diyenler dünyanın en iyi futbolcularını bir araya toplamış, yöneticilerden daha iyi biliyoruz ya işte Arda da size inat oynuyor ve atıyor.

      Benim ülkem de bu hasetlik,bu bizden olanı hiçe sayma beğenmeme nedir anlamak mümkün değil, bu çocuklar,bizim çocuklarımız, bunların başarısı benim ülkemin başarısı ,gelin vatan için birlik olduğumuz gibi kendi değerlerimize sahip çıkalım şu takım bu takım ayrımından vazgeçelim.

       Ülkemizi temsil eden gerçek vatan evlatları sizi seviyoruz ve başarılarınızla gurur duyuyoruz. Ülkem insanı sizlere sahip çıkmayı Bir gün öğrenecek.

        Ben umutluyum sizde umutlu olun… Sağlıcakla kalın …

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR