İlk kez MHP’li bir isim Sinan Ateş'i andı, faillerin yakalanmasını istedi

İlk kez MHP’li bir isim Sinan Ateş'i andı, faillerin yakalanmasını istedi

MHP ve Bahçeli, Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesi olayıyla ilgili sessiz kalmayı sürdürürken, ilk kez MHP’li bir isim Sinan Ateş olayına değindi. Silivri Belediye Başkanı MHP’li Volkan Yılmaz, Ateş'i andı, faillerin yakalanmasını istedi

Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş’in Ankara’da silahlı saldırı ile öldürülmesi olayında gözlerin çevrildiği MHP ve Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nden halen herhangi bir açıklama yapılmamışken, ilk kez MHP’li bir isim Sinan Ateş olayına değindi.

Başta MHP lideri Devlet Bahçeli olmak üzere, MHP’li yöneticiler ile MHP’ye yakın medya organları ve yazarlarının dikkat çeken bu sessizliği eleştiri konusu da olmuştu.

MHP’de bu sessizliği bozan ilk İstanbul Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz oldu. MHP’li Başkan Volkan Yılmaz, Belediye Meclisi Toplantısı’nda, Sinan Ateş'i anarak faillerin yakalanmasını temenni etti.

FAİLLER HESAP VERMELİ

MHP’li Başkan Yılmaz "Yılın son günü Ankara’da bir saldırı neticesinde öldürülen geçmiş dönem Ülkü Ocakları Genel Başkanını rahmet ile anarken, kederli ailesine baş sağlığı dileklerimi iletiyorum. Faillerin en kısa zamanda kanun önünde de hesap vermesinin altını çiziyorum" dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.