İrfan Nurol Acar

İrfan Nurol Acar

Arda Güler ne zaman dönecek?

Arda Güler ne zaman dönecek?

Bu haftaki yazımda Arda Güler’in sakatlıklar sebebiyle bir türlü sahalara dönemeyişini ve neden sahalardan bu kadar uzak kaldığı hakkında konuşacağım.

Arda Güler, Real Madrid’e gittiği ilk günden bu yana sakatlıklar sebebiyle sahalardan uzak kaldı. Bir türlü makus talihini yenemeyen milli futbolcumuz, bu hafta da formasına kavuşamadı. Carlo Ancelotti, maçtan önce Arda’yı oynatacağını açıklasa da yine de oynatmadı. Arda ne zaman tam olarak hazır olur, gerçekten bilmiyorum.

Haftaya Real Madrid’in kupa maçında sahada olacağı konuşuluyor. Yine de Ancelotti’ye güvenemiyorum. Arda’nın bir an önce futbol oynaması gerekiyor. Arda, Türkiye’de olduğu dönemde de formasından uzak kalınca formdan düşen bir oyuncu. Onun için önemli olan sahada olmak.

Ancelotti’nin bunu anlaması gerekiyor. 10 dakika da olsa Arda’yı oynatması gerekirdi lig maçında. Real Madrid’in yaratıcılık konusunda sıkıntıları olduğunu gördük. Vinicius, Rodrygo ve Joselu’nun formsuzluklarını hesaba katarsak Arda Güler, Real Madrid hücumu için biçilmiş kaftan olabilir. Vinicius ve Rodrygo’ya atacağı savunma arkası paslarıyla Real Madrid’in oyununa büyük katkıda bulunabilir. Ancak bunları yapması için Arda’nın oynaması gerekiyor. Ancelotti’nin onu ne zaman kullanacağını bildiğini düşünerek beklememiz gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR