Muhammed Gömük

Muhammed Gömük

Ateşin bol olsun Rockefeller

Ateşin bol olsun Rockefeller

“Yuh, insan bir başka insanın cehenneme girmesini hiç ister mi” diyeceksiniz… Evet, orası öyle de konu dünyadaki milyonlarca mazlumun katili olunca hiç de öyle hümanizm edebiyatları parçalayamıyorsunuz. Dile kolay; Birleşmiş Milletler denen sömürü düzenini, Dünya Bankası denen haraç çetesini ve IMF denen küresel tefeciliği işte bu Rockefeller ailesi kurdu. Sebep? Sebebini de utanmadan, sıkılmadan her yerde anlatıp durdular: Yeni Dünya Düzeni! Yani Amerika Birleşik Devletleri’nin tek süper güç olarak tüm dünyaya ateş ve kanla hükmetmesi, bütün insanları bir avuç siyonistin kölesi hâline getirip ahlaksızlık, dinsizlik, çaresizlik ve mutsuzluk üzerine kurulu bir yeryüzü inşa etmesi… Ve böylelikle insanoğlunu yoldan çıkararak Hz. Adem’e secde etmeyi gururuna yediremeyen lanetli İblis’e olan sadakatin ispatlanması!
İşte bu Rockefeller ailesinin temel direği olan ve gün itibariyle Cehennem’in dibine uğurladığımız David, kimlik kartında kendisini “dünya devlet adamı” olarak ilan etmişti. Dünya devlet adamı David, Hatıralar adlı kitabının 405. sayfasında dünya görüşünü şu sözlerle açıklamıştı:
“Bazıları benim ve ailemin Birleşik Devletler’in üstün çıkarlarına karşı çalışan gizli kabalizmin bir parçası olarak karakterize edebilir; dünya genelinde komplolar hazırlayan ekonomik yapılanmanın mimarı olduğumuza ve küresel politika izlediğimize inanabilir. Eğer bunlar olmuşsa ben suçluyum; ancak ben bundan gurur duyarım.” Bir konuşmasında ise: “Küresel değişim yaşıyoruz. Hepimizin ihtiyacı büyük krizlere karşı doğru yaklaşımdır ve ulusların yeni dünya düzenini kabul etmesidir.”
İşte bu boyundan büyük lafları söyleyen ölümlü, an itibariyle New York yakınlarındaki Kykuit bölgesinin meşhur çam ormanları arasında bulunan muhteşem mâlikanesindeki bir tabutun içinde cenaze merasimini bekliyor. Bu malikanenin kapısında bir “mason üçgeni”  ve çatısında dünya küresi üzerine ayakları ile dokunan “anka kuşunun”  heykeli var. Hani şu Birleşmiş Milletler amblemindeki anka kuşu!
Bir de bizim medyanın wikipediadan kopyala yapıştır yaptığı anlatımlarla David’in kim olduğunu öğrenelim:
David Rockefeller, 12 Haziran 1915’te doğdu. Amerikalı bankacı, iş adamı... “Dünya imparatorluğu” ve “yeni dünya düzeni” gibi söylemleri dikkat çekmiş ve geniş tepki toplamıştır. 6 Kalp nakli, 3 böbrek ve 2 de ciğer nakli yapılan Rockefeller, 100 yaşına girdiğinde “200. yaş günümü kutlamak istiyorum” demişti ama 101 yaşında hayata gözlerini yumdu.
Vah zavallı dünya adamı… Sen fazladan bir yıl daha yaşamak için döktüğün o milyar dolarları Türkiye’den herhangi bir vatandaşa akıtsaydın muradına kesin nail olurdun. Çünkü parayla saadetin olmayacağını en bilen insanlar bu ülkede yaşarlar. Saadet, evvelemirde İblis’e değil Allah’a taparak ahiretini de dünyanı da anlamlı hâle getirmektir. Tüm insanları ve hatta her şeyi her an izleyen ve her şeyi anbean bilen ancak ve ancak Allah’tır; şapşal masonların sandığı gibi üçgen içindeki göz (İblis’in gözü) değildir. Şu kadarcık bilgiye bile sahip olamadıktan sonra ikiyüz yıl yaşasan ne olur ki! Altı kere kalp nakli, üç kere böbrek nakli, iki kere ciğer nakli ol da hepi topu 101 yaşına gelince topu dik! Oldu mu şimdi? Pakistan’ın Hunza Vadisi’ndeki Hun Türkleri’nin ortalama ömrü zaten 120 yıl.  60 Yaşına gelenlere delikanlı diyorlar, 80’inde evlenmeyi düşünmeye başlıyorlar, 90’ında yağlı güreş müsabakalarına katılıp düğünlerde halay çekiyorlar, 100 yaşına gelenlerin yeni yeni saçı başı ağarmaya başlıyor, 110 yaşlarında çapkınlığa falan çıkıyorlar, 120 yaşına gelince kocadık elleham deyip ibadete yöneliyorlar, 130 yaşlarında torun seviyorlar, 140 yaşlarında ise artık bir ayakları çukurda oluyor, 150 yaşlarına geldin miydin de gözleri toprağa bakmaya başlıyor. Çok uzaklara gitmeye gerek yok, Ardahan’ın Posof ilçesindeki ortalama yaşam süresi bile 100’ün üzerinde.
Zavallı dünya adamı David, hep yanlış adamlarla takılıp parayı çarçur etmiş. Çevresinde hep şeytanlar değil de bir tane insan olsaydı ve ona deseydi ki “ula uşağum, cel senu bizum Çaradenuz’un yaylalaruna cötüreyum, ha yiyesun anzer balı, bak nasıl olayusun dipçik cibu…” İşte sırf bu formülle bile hiç organ nakli yapmadan yüz yaşında horon tepebilirdi.
Neyse ölenle ölünmez. Biraz da dünyaya bıraktığı kirli mirasa bakalım Rockefellergilin David’in… Alcoa (geliri: 30,4 milyar dolar, kârı: 2.248 milyar dolar, eleman sayısı 129.000), American International Group (2006 geliri: 113,194 milyar dolar, kârı: 14 milyar dolar, eleman sayısı: 97.000), Bank of America (geliri: 117,017 milyar dolar, kârı: 21,13 milyar dolar, eleman sayısı: 176.638), Bloomberg (2006 yılı kârı: 4.7 milyar dolar, eleman sayısı: 9.400), Boeing (geliri: 61,5 milyar dolar, kârı: 2.2 milyar dolar, eleman sayısı: 153.000), BP (geliri 274,316 milyar dolar, kârı: 22,286 dolar, eleman sayısı: 115.000), Chevron (geliri: 204,892 milyar dolar, kârı: 17,138 milyar dolar, elaman sayısı: 62.000), Citigroup (geliri: 155,6 milyar dolar, kârı: 21,538 milyar dolar, eleman sayısı: 327.000), Exxon Mobil (geliri: 377,635 milyar dolar, kârı: 39,50 milyar dolar, eleman sayısı: 106.000), Ford Motor (geliri: 160,1 milyar dolar, kârı: 12,6 milyar dolar, eleman sayısı: 280.000), General Electric (geliri: 163.391 milyar dolar, kârı: 20,8 milyar dolar, eleman sayısı: 315.000), Goldman Sachs (geliri: 37,67 milyar dolar, kârı: 9,54 milyar dolar, eleman sayısı: 30.000), Halliburton (geliri:13 milyar dolar, kârı: 2,35 milyar dolar, eleman sayısı: 106.000), IBM (geliri: 91,46 milyar dolar, kârı: 9.4 milyar dolar, eleman sayısı: 355.766), Merrill Lynch (geliri: 70.59 milyar dolar, net: 7.49 milyar dolar, eleman sayısı: 56.300), Time Warner (kârı:  44.70 milyar dolar, eleman sayısı: 87.000). Ayrıca: Kohlberg Kravis Roberts & Co., Lehman Brothers, Lockheed Martin, McGraw-Hill, McKinsey, Merck, News Corporation, Shell Oil, Toyota (North America Inc.) ve daha yüzlerce dev şirket…
Bu saydıklarımız maddi miras, çarpsan bölsen üç beş trilyon dolar ancak eder. Ya manevi miras..? Sadece sebep olduğu Irak Savaşı nedeniyle iki milyon Müslüman’ın katili işte bu yeni dünya düzenciler değil mi?  Bosna’dan Afganistan’a, Somali’den Suriye’ye… Dünyadaki tüm Müslüman katliamlarının altında bu yeni dünya düzencilerinin, bu İblis’in uşaklarının imzası yok mu? Küresel gıda terörü sonucu her an yediği gıdadan beslenip hastalanan ama bunun farkında olmayan milyonlarca insanın vebali de bu yeni dünya düzencilerinin üzerinde değil mi? Atmosferin en üstünden okyanusların en dibine kadar tüm küresel zehirlerin ve bu kirlilikten mütevellit her an can veren milyonlarca varlığın sorumlusu bunlar değil mi? Esasen bu çirkeflik listesi oldukça uzun… Ne var ki bizim Millet gizemli konuları deşmede oldukça hünerli ve bu tür hususlarda fazlasıyla mâlumat sahibi olduğu için ayrıntıları yazmaya gerek yok. Velakin ABD halkının gerçekten çok ciddi bir aydınlanmaya ihtiyacı var. Yaşadıkları ülkenin başkentini bilmeyen, Trump’u bira markası sanan, bütün Müslümanlar’ın Usame bin Ladin gibi olduğuna inanan moron bir halktan söz ediyoruz. Holywood filmleri izleye izleye  ahlaksızlığı normalleştirmiş, Rockefeller gibilerin sayesinde mankurtlaşmış, haşhaşı çektikçe dış dünyaya ve gerçeklere kendini kapatmış, acınası bir halk… İşte David Rockefeller ve avanesinin en büyük arzusu; tüm dünyayı Amerikan halkına benzetmedir. İnsanları TV fetişisti, obez, alık ve budala yapmak... İşte masonik yeni dünya düzeni! Siyonistler her şeye hükmediyor… Diğerleri ise şuursuzca onlara hizmet ediyor!
Var mı öyle yağma? Hayır, böyle bir şey asla gerçekleşmeyecek! Yeni dünya düzeni denen İblis planı da masonların bitmek tükenmek bilmeyen ihtirasları da aynen David gibi cehennemin dibini boylayacak. Bye bye David.
Muhammed GÖMÜK
TAY-DER Başkanı
24/03/2017
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR